Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ProENGINEER WILDFIRE 3.0

ProENGINEER WILDFIRE 3.0

Popust cena: 1150 rsd

Autodesk Inventor 2013 osnove

Autodesk Inventor 2013 osnove

Popust cena: 1490 rsd

Osnove interfejsa Inventora 2013

Osnovna karakteristika novog interfejsa Inventora 2013 je da su komande, koje su se ranije nalazile u linijama panela ili linijama sa alatkama, sada smeštene na karticama.

Komande koje su se nekada nalazile u uobičajenim menijima, takođe su smeštene na karticama. Komande koje su se nekada nalazile u meniju File, sada se nalaze u meniju Application. Dakle, jedina promena u interfejsu Inventora 2013 je to što su komande prebačene na kartice, ali ostali delovi interfejsa su ostali nepromenjeni.



Na primer, Autodesk Inventor i dalje koristi pretraživač da bi predstavio strukture fajla. Takođe, Autodesk Inventor i dalje koristi kontekstne menije.

Pored toga, Inventor je usvojio upotrebu Marking menija koji se obično nalaze iznad kontekstnih menija.

U svakom okruženju, često korišćene komande su izlistane u meniju Marking. Da biste pokrenuli meni Marking kliknite desnim tasterom miša u grafičkom prozoru. Pored toga, aktuelni dizajn i ponašanje funkcija i komandi je ostalo nepromenjeno: Extrude je i dalje Extrude, Create Constraint je i dalje Create Constraint, a prikazi Project su i dalje prikazi Project.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272