Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1230 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 310 rsd

10 odličnih interaktivnih web sajtova - 2. deo

Interaktivnost je u ovom trenutku ono što se traži i što je cenjeno. U sledećih nekoliko članaka predstavićemo vam 10 web sajtova koji predstavljaju kombinaciju zabave, čudnog, egzotičnog i obrazovnog. Pripremite se da budete zadivljeni!

Make a Flake

Evo nešto što nije bučno i stresno. Ako volite bezbrojne oblike koje snežne pahulje mogu da imaju i to vas fascinira, onda zašto ne biste napravili sopstvenu snežnu pahulju? Dobićete parče papira i makaze - virtualne naravno! Zatim možete da počnete da sečete papir i kreirate sopstvenu snežnu pahulju. Veoma zabavno, a možete čak da snimite vaše pahulje kako bi drugi mogli da vide vaših ruku delo.

The Mini-Mizer

Da li ste se ikada pitali kako biste izgledali kada biste bili od plastike i minijaturizovani? Ne, e pa onda možda čitate pogrešan članak!

Ovaj sajt vam omogućuje da izgradite sliku vas samih onako kako biste izgledali ako biste bili visoki 3 inča i napravljeni od gume!

Možete čak da napravite verziju čitave vaše familije kako biste ih nasmejali na par sekundi nečim za šta vam je trebalo pet sati mukotrpnog rada!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272