Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Šta nas čeka - Predviđanja eksperata - II izdanje

Šta nas čeka - Predviđanja eksperata - II izdanje

Popust cena: 880 rsd

Operacioni i projektni menadžment

Operacioni i projektni menadžment

Popust cena: 1140 rsd

13 najboljih besplatnih e-mail servisa

 

Ako tražite besplatni e-mail servis, vi sada možete da budete razmaženi i birate do mile volje, pošto broj servisa koji nude ovu uslugu nikada nije bio veći. Skoro u svakom od ovih servisa dobićete ogroman prostor za skladištenje, efikasno filtriranje spema, brz interfejs, pristup vašem desktop programu za elektronsku poštu i još mnogo toga.

U ovom članku opisaćemo 13 besplatnih servisa za e-mail korespondenciju za koje mi smatramo da su najbolji. Na vama je samo da izaberete onaj koji vam se najviše sviđa.

1. Gmail - Besplatni e-mail servis

Gmail je Google-ovo rešenje za e-mail i četovanje. Ovde ćete praktično dobiti neograničeni prostor za skladištenje koji vam omogućuje da nijednu poruku više nikada ne morate da obrišete! Gmail-ov jednostavan ali inteligento osmišljen interfejs vam omogućuje da pronađete tačno onu e-mail poruku koju tražite i vidite je u odgovarajućem kontekstu bez napora. POP i moćan IMAP pristup omogućuju upotrebu Gmail-a u bilo kom desktop programu za e-mail ili na bilo kom prenosivom uređaju.

2. AIM Mail - Besplatni e-mail servis

AIM Mail, AOL-ov web zasnovani e-mail servis, takođe nudi neograničeni prostor za skladištenje, odličnu zaštitu od spema i bogat i intuitivan korisnički interfejs.

Na žalost, AIM Mail-u fale alati koji vam omogućuju da budete produktivniji (nema lejbela, pametnih direktorijuma i thread-ova za poruke), ali deo nabrojanih nedostataka nadoknađuje veoma funkcionalni IMAP (kao i POP) pristup.

3. Yahoo! Mail - Besplatni e-mail servis

Yahoo! Mail je vaš sveprisutni e-mail program na webu koji nudi neograničeni prostor za skladištenje i RSS vesti, SMS tektsualne poruke i trenutno slanje poruka preko instant messaging programa. Iako je korišćenje Yahoo! Mail-a generalno gledano veliko zadovoljstvo, ne bismo se bunili kada bi uveli slobodno lejbelovanje i pametne direktorijume , kao i filter za spem koji bi još efikasnije uklanjao đubre iz naših inboxova.

4. Inbox.com - Besplatni e-mail servis

Inbox.com ne samo da vam daje 5GB za skladištenje vaših e-mail-ova već vam nudi i dobro ispoliran, brz i funkcionalan način za onlajn pristupanje vašem e-mail sandučetu (uključujući brzo pretraživanje, slobodno lejbelovanje i čitanje e-mail poruka putem razgovora) ili kroz POP u vašem dekstop e-mail programu. Na žalost, nema podrške za IMAP pristup u Inbox.com-u, a i njegovi alati za organizovanje bi mogli da se poboljšaju uvođenjem pametnih direktorijuma.

5. Yahoo! Mail Classic - Besplatni e-mail servis

Yahoo! Mail Classic je komforan, pouzdan i bezbedan e-mail servis sa neograničenim prostorom za skladištenje. Prilično dobar spem filter će ukoloniti većinu smeća iz vaših inboxova, a možete da šaljete i bogate e-mail-ove pomoću Yahoo! Mail-ovog HTML editora.

6. FastMail Guest Account - Besplatni e-mail servis

FastMail je odličan besplatni e-mail servis sa IMAP pristupom i korisnim funkcijama, a može da se pohvali i jednim od najboljih e-mail interfejsa i nekoliko dodataka.

7. Windows Live Hotmail - Besplatni e-mail servis

Windows Live Hotmail je besplatni e-mail servis koji vam daje 5 GB onlajn prostora za skladištenje, brzo pretraživanje, solidnu zaštitu i interfejs koji je lak za korišćenje kao u desktop e-mail programima. Što se tiče organizovanja e-mail poruka, Windows Live Hotmail pored direktorijuma ne nudi mnogo toga, njegov filter za spem bi mogao da bude bolji, a fale i POP i IMAP pristupi.

8. Bluebottle - Besplatni e-mail servisi

Bluebottle nudi e-mail naloge koji su praktično oslobođeni spema (zahvaljujući upotrebi izazov/odgovor filtriranja) i može da mu se pristupi na webu ili preko POP preko desktop e-mail programa. Bluebottle bi mogao da ponudi više alata za efikasnije rukovanje e-mail-ovima, onlajn skladištenje koje bi nudilo više prostora za skladištenje, a i izazov/odgovor filtriranje ne ide stopostotno glatko.

9. BigString.com - Besplatni e-mail servis

BigString.com je besplatni e-mail servis sa 2 GB prostora za skladištenje koji nudi bogat, bezbedan i sertifikovan e-mail servis koji vam dozvoljava da zaštitite poruke putem lozinki i editujete poruke. Na žalost, BigString.com nije podjednako dobro opremljen za rukovanje dolazećom poštom i nedostaju mu alati za organizovanje.

10. HotPOP - Besplatni e-mail servis

HotPOP nudi besplatni, pouzdani e-mail nalog koji možete da koristite sa bilo kojim e-mail programom preko POP3 i SMTP pristupa. Pored toga, HotPOP vam omogućuje da prosleđujete dolazeće poruke na više e-mail adresa.

Na žalost, HotPOP-u nedostaje IMAP pristup i web zasnovani e-mail interfejs a manjka mu i prostora za skladištenje.

11. goowy mail - Besplatni e-mail servis

goowy mail je vaš bogati desktop email program na webu koji može da se pohvali brzim interfejsom i omogućuje vam da prevlačite i puštate, koristite kontekstni meni i uživate u mnogo bogatih dodataka. Pored e-mail servisa, goowy nudi kalendar, RSS čitač vesti i igre kreirane u istom fazonu. Međutim, još opcija i onlajn prostora za skladištenje bi dobro došlo ovom servisu.

12. My Way Mail - Besplatni e-mail servis

My Way Mail je čist, brz i zabavan (ali ne previše napredan) besplatni e-mail servis.

Nedostaju mu bezbedno slanje poruka i druge napredne funkcije, koje ipak nisu od suštinske važnosti.

13. Mail.com - Besplatni e-mail servis

Mail.com je odličan zbog imena svog domena (koristite ga za prosleđivanje!), ali nedostaju mu neke bezbednosne funkcije koje poseduju drugi e-mail servisi.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• robert williams
Nice blog if you want help in Hotmail email then visit on https://www.hotmailemail.net/live/

• dr.
postovani zasto mail.com nije dostupan za Srbiju ili to je to do podesavanja

• Mile Prokopović
Svaka čast oduševljen sam, nikada do sada nisam imao ovakvu priliku, svaka pohvala!

• Marko panic
Nema bolji ponuda od vasi

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272