Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

5 e-mail adresa koje konvertuju dokumente

Blog po imenu Digital Inspiration nudi pet e-mail adresa koje obezbeđuju besplatnu konverziju za Word dokumente, PDF-ove, pa čak i MP3 fajlove, bez komplikacija i teškoća. Samo prikačite fajl, pošaljite ga i sačekajte odgovor za koji će biti prikačen konvertovani fajl.

Ovi servisi su kao stvoreni za korisnike mobilnih telefona koji mogu da čitaju i otvaraju određene formate, ili desktop korisnike kojima trebaju usluge konvertovanja a ne žele da daunloduju i instaliraju specijalizovane programe za konvertovanje. Slede e-mail adrese za konvertovanje fajlova.

  • iPhone@pdfonline.com - Konvertuje bilo koji prikačeni Microsoft Visio ili Word fajl (uključujući 2007/.docx vrstu) u PDF fajlove, a podržava i konvertovanje više prikačenih fajlova. Ignorišite "iphone" u adresi, pošto ovaj servis funkcioniše sa bilo kog uređaja ili računara, ali podržava samo fajlove koji nisu veći od 1 megabajt.
  • pdf@koolwire.com - Konvertuje Microsoft Word, Excel ili PowerPoint fajlove u PDF-ove. Kao i druge Koolwire adrese ispod, on prima samo fajlove koji nisu veći od 10 megabajta.
  • doc@koolwire.com - Konvertuje PDF-ove u Word ili Rich Text formate fajlova.
  • mp3@koolwire.com - Konvertuje WAV fajlove u MP3 fajlove.
  • wav@koolwire.com - Konvertuje MP3 fajlove u WAV fajlove.

Naravno, svako ko ima otvoren Gmail nalog ima ugrađene neke alate za konverziju, ali za one situacije kada niste u mogućnosti da ih koristite, ove e-mail aplikacije će vam biti od velike pomoći.

Napominjem da ne morate u Subject polje da upišete "Convert" - kod mene je je to bilo neophodno samo da bi se izbeglo gunđanje Thunderbird-a u vezi slanja e-mail-a sa praznim Subject poljem.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272