Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

E-izdavaštvo sa InDesing CS6

E-izdavaštvo sa InDesing CS6

Moodle E-Learning Course Development - Third Edition

Moodle E-Learning Course Development - Third Edition

8 alatki za kreiranje fantastičnih e-knjiga – II deo

e-knjige su danas veoma popularne. Ako i vi planirate da kreirate e-knjigu, predstavićemo vam nekoliko alatki za njihovo lakše kreiranje.  

Pisanje i prodavanje e-knjiga može biti odličan način da reklamirate vaš brend, date doprinos vašoj zajednici pa čak i da nešto zaradite.  

U ovom članku predstavićemo vam alatke koje će vam pisanje i publikovanje e-knjige učiniti veoma jednostavnim, pa čak i zabavnim.  5. 750words  

Imate ideju ali niste dovoljno disciplinovani da je izvršite? Znajte da niste sami. Pisanje e-knjige od hiljade reči može biti mnogo teže nego što izgleda. 750words će vam pomoći da pratite broj reči, pa svaki dan možete da pišete po malo, a vremenom će ti mali koraci prerasti u veliki proizvod na koji ćete biti ponosni.  

6. E-knjige o kreiranju e-knjige  

E-knjige su kao što znate sve popularnije i povećava im se broj svakodnevno. Takođe na internetu možete da pronađete veliki broj izvora o savetima za pisanje i prodavanje e-knjiga. Iskoristite ove izvore. Mi ćemo vam ovde navesti nekoliko:
How to Launch the **** Out of Your Ebook od Dave Navarro-a
The eBook Evolution Launch Guide od Kelly Kingman
The Blogger’s Guide to Irresistible Ebooks od Ali Luke  

7. MailChimp  

Kada pokrenete vašu e-knjigu i ljudi počnu da je kupuju, upotrebite newsletter sistem koji će iz E-Junkie-a izvući email adrese vaših kupaca. MailChimp vam u tome može pomoći. To je potpuno besplatan alat i ima preko 2000 korisnika. Podesite ga tako da automatski dodaje kupce e-knjiga u vašu newsletter listu.  

8. ClicktoTweet  

Puno različitih društvenih medija mogu da vam pomognu da promovišete vašu e-knjigu, ali ClicktoTweet je najpopularniji. On vam omogućava da kreirate tweet, sa linkom ka vašoj e-knjizi. 
 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272