Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

A sada malo zabave

Da li vam je dosadila svakodnevnica? Sednete za računar i uvek isto. Zašto se malo ne biste zabavili?  

Život ne može uvek da bude ozbiljan. Naravno uvek možete da otvorite YouTube i pogledate neke interesantne video snimke da se malo nasmejete, ali ima još puno toga zanimljivog.  U ovom članku ponudićemo vam nekoliko web sajtova za zabavu koji su malo drugačiji od klasičnih video snimaka. Pogledajte i zabavite se malo.  

GoComics  Ovo je velika kolekcija stripova i crtanih filmova. Većina je dostupna direktno, ali postoji i besplatna registracija za određene dodatne servise kao što su obaveštenja koja primate na email i pristup arhivama. Ovde ćete pronaći veoma interesantne stripove i crtane filmove, pa ako ste ljubitelj istih, toplo vam preporučujemo da zavirite u ovaj svet.  

Timothy McSweeney  Na ovom web sajtu pronaći ćete literaturu, humor, smešne eseje i članke, satirične liste i veoma duhovita zapažanja.  

Besplatne e-knjige, humor, komedija i satira  Ovde ćete pronaći kolekciju sajtova koji legalno nude e-knjige pune humora, komedije i satire.  

Dark Roasted Blend  Veoma interesantan web sajt. Ovde ćete pronaći neke smešne stvari, neke čudne stvari – svu u svemu pogledajte i videćete o čemu pričamo. Kolekcija je veoma interesantna.  

Nadamo se da smo vam malo ulepšali dan. Uživajte!


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272