Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Acer-ov Ferrari 1100 - ne ono što ste možda očekivali

Ferrari serija je jedina Acer-ova linija laptopa koja je primarno usmerena na dizajn i izgled nauštrb cene i performanse. Upotreba karbonskih vlakana, atraktivne crvene boje i Ferrari-jevog logoa su detalji koji su privukli obožavatelje Ferrari 5000 laptopu kada ga je Acer lansirao.

Zatim je došla Ferrari 1000 serija, minijaturna verzija laptopa 5000, koji je imao jedan ozbiljan propust: Uprkos težini od 4.4 funte, nije posedovao optički drajv. Acer Ferrari 1100 (ulična cena mu je 1,860 dolara), iako ne spada u najlakše ultra prenosive uređaje donosi napredak u odnosu na 1000 u obliku integrisanog DVD pisača.

Ovaj laptop je kritikovan da je pretežak za uređaj koji poseduje ekran od 12 inča, ali zato ima integrisani DVD pisač. Ipak, nepostojanje pozadinskog osvetljenja ekrana kao i slabe performanse na benchmark-ovima ne mogu da se oproste. Naravno, ne možemo reći da je laptop bio spor kao puž, ali definitivno nije ispunio očekivanja.

Na veliku žalost obožavalaca ove serije laptopa, nam se čini da vaših 1,860 možete mnogo bolje da potrošite na nekom drugom mestu i na neku drugu mašinu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272