Access

Alternativna učenja

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Botanika

C++ Visual C++ C#

Cloud

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Geografija

Geologija

GOOGLE

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java, JavaScript, JScript, Perl

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Raspberry PI

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL Server

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Adobe Creative Suite CS3 - prvi pogled

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 10 / 2112

The Adobe® Creative® Suite 3 familija proizvoda vam nudi izbor - u obliku kreativnih alata kojima želite da ovladate, dizajnerskih disciplina koje želite da istražite i bogatstva i raspona sadržaja koje želite da kreirate. Ova revolucionarna nova verzija uključuje šest izdanja, od kojih svako sadrži čvrsto integrisane, vodeće u industriji komponente koje vam omogućuju da uspešno izvršite bilo koji kreativni zadatak.Zajedno ovih šest edicija Creative Suite-a 3 pokrivaju sve kreativne discipline i daju vam moć da radite efikasnije sa vašim kreativnim timom; sarađujete čvršće sa programerima kako biste kreirali izvanredno iskustvo; i lakše i efikasnije servirali vašim klijentima vaš posao i vašu kreativnu viziju.

Zajednički servisi i programi

Bridge CS3


Adobe® Bridge CS3 je moćan menadžer za medije koji je lak za upotrebu za vizuelne ljude, koji vam omogućuje da lako organizujete, pretražujete, locirate i pregledate kreativne elemente. Dostupan je u svih šest izdanja Adobe Creative Suite-a i svim profesionalnim Adobe kreativnim programima. Bridge obezbeđuje centralizovani pristup ka fajlovima projekata, programima i podešavanjima, kao i označavanju pomoću XMP meta podataka i mogućnost pretraživanja.

Version Cue CS3

Omogućuje kreativnim timovima da rade efikasnije pomoću Adobe® Version Cue® CS3, serverski zasnovanog sistema za upravljanje fajlovima koji je uključen u Adobe Creative Suite® 3 paket programa. Sa Version Cue CS3, vi možete centralizovano da upravljate sa fajlovima zajedničkih projekata, radite paralelno sa drugima koristeći intuitivni sistem kontrole verzija, pratite status fajlova sa komentarima, koristite Adobe Bridge da biste vizuelno pronašli fajlove, pretražujete XMP meta podatke, i hostujete Adobe PDF prikaze. Neprimetno integrisan sa specifičnim Creative Suite 3 komponentama, Version Cue pomaže kreativnim radnim grupama u lakom upravljanju fajlovima deljenih projekata - bez napuštanja dizajnerskog okruženja.

Design Central CS#

Adobe® Device Central CS3 je dizajniran da poveća efikasnost i produktivnost kreativnih profesionalaca i programera mobilnih uređaja koji žele da kreiraju inovativne i atraktivne sadržaje za širok raspon mobilnih telefona i potrošačkih elektronskih uređaja. Regularno ažurirana biblioteka profila uređaja, kombinovana sa inteligentnom integracijom između Device Central CS3 i drugih Adobe Creative Suite® 3 komponenti, pojednostavljuje kreativan radni tok i olakšava pregledanje dizajna i testiranje na desktopu - pre nego što se učita na ciljni uređaj radi testiranja.

Adobe Stock Photos

Sa Adobe® Stock Photos-om možete da pretražujete preko milion fotografija iz 24 kolekcije bez napuštanja vašeg omiljenog Adobe alata. Saznajte više

  • Pronađite slike brže. Izvedite integrisano pretraživanje na 23 top kolekcije. Koristite specifične ključne reči ili pretražujte kategorije i galerije.
  • Kreirajte bez muke. Preuzmite kompove bez vodenog žiga radi lakog editovanja i pregledanja.
  • Upravljajte sa lakoćom. Sve vaše pretrage, kompovi i kupovine se automatski snimaju radi lakog pozivanja.
  • Kupujte slike za nekoliko sekundi. Uživajte u komforu kupovine slika od velikog broja različitih prodavaca.

Adobe Acrobat Connect

Adobe® Acrobat® Connect™ je sledeća generacija web konferencija koji omogućuje pojedincima i firmama da trenutno komuniciraju i sarađuju kroz laku za pristupanje i upotrebe onlajn sobu za sastanke. Smanjite troškove putovanja, štedite vreme i povećajte produktivnost - preuzmite besplatnu trial verziju još danas.

Adobe CS3: Dynamic Link

Uživajte u većoj slobodi sa novim idejama bez potrebe da čekate da se renderovanje obavi. Dostupan samo u Adobe® Creative Suite® 3 Production Premium paketu, Adobe Dynamic Link vam omogućava da se lako krećete između Adobe After Effects® i Adobe Premiere® Pro ili Adobe Encore® programa.

Adobe Ultra CS3

Sada uključen u Windows® ediciju Adobe® Creative Suite® 3 Production Premium paketa programa, Adobe Ultra® CS3 omogućuje korisnicima da transformišu keying u praktični dnevni produkcioni alat za sve vrste video projekata. Kreirajte visoko realistične pozadinske kompozicije sa drag-and-drop alatima, čak i iz marginalnih video izvora; prilagodite virtualne setove sa uverljivim efektima kao što su virtualne senke i refleksije; i eksportujte u kvalitetu pogodnom za emitovanje u širok raspon naprednih formata fajlova.

OnLocation CS3

Sada uključen i u Adobe® Premiere® Pro CS3, Adobe OnLocation™ CS3* (samo u Windows-u® ) je moćan direct-to-disk alat za snimanje i nadgledanje koji vam pomaže da dobijete rezultate superioornog kvaliteta od vaše video kamere. Dizajniran da radi na laptopovima i radnim stanicama, Adobe OnLocation CS3 vam daje impresivan raspon produkcionig alata koji vam omogućuju da bolje i brže snimate dok vam istovremeno štedi vreme i novac. Prethodna verzija Adobe OnLocation je bila nagrađivani DV Rack™ HD sofver koji je prodavao Serious Magic.

 

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar