Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Popust cena: 360 rsd

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

Adobe Creative Suite CS3 - prvi pogled

The Adobe® Creative® Suite 3 familija proizvoda vam nudi izbor - u obliku kreativnih alata kojima želite da ovladate, dizajnerskih disciplina koje želite da istražite i bogatstva i raspona sadržaja koje želite da kreirate. Ova revolucionarna nova verzija uključuje šest izdanja, od kojih svako sadrži čvrsto integrisane, vodeće u industriji komponente koje vam omogućuju da uspešno izvršite bilo koji kreativni zadatak.Zajedno ovih šest edicija Creative Suite-a 3 pokrivaju sve kreativne discipline i daju vam moć da radite efikasnije sa vašim kreativnim timom; sarađujete čvršće sa programerima kako biste kreirali izvanredno iskustvo; i lakše i efikasnije servirali vašim klijentima vaš posao i vašu kreativnu viziju.

Zajednički servisi i programi

Bridge CS3


Adobe® Bridge CS3 je moćan menadžer za medije koji je lak za upotrebu za vizuelne ljude, koji vam omogućuje da lako organizujete, pretražujete, locirate i pregledate kreativne elemente. Dostupan je u svih šest izdanja Adobe Creative Suite-a i svim profesionalnim Adobe kreativnim programima. Bridge obezbeđuje centralizovani pristup ka fajlovima projekata, programima i podešavanjima, kao i označavanju pomoću XMP meta podataka i mogućnost pretraživanja.

Version Cue CS3

Omogućuje kreativnim timovima da rade efikasnije pomoću Adobe® Version Cue® CS3, serverski zasnovanog sistema za upravljanje fajlovima koji je uključen u Adobe Creative Suite® 3 paket programa. Sa Version Cue CS3, vi možete centralizovano da upravljate sa fajlovima zajedničkih projekata, radite paralelno sa drugima koristeći intuitivni sistem kontrole verzija, pratite status fajlova sa komentarima, koristite Adobe Bridge da biste vizuelno pronašli fajlove, pretražujete XMP meta podatke, i hostujete Adobe PDF prikaze. Neprimetno integrisan sa specifičnim Creative Suite 3 komponentama, Version Cue pomaže kreativnim radnim grupama u lakom upravljanju fajlovima deljenih projekata - bez napuštanja dizajnerskog okruženja.

Design Central CS#

Adobe® Device Central CS3 je dizajniran da poveća efikasnost i produktivnost kreativnih profesionalaca i programera mobilnih uređaja koji žele da kreiraju inovativne i atraktivne sadržaje za širok raspon mobilnih telefona i potrošačkih elektronskih uređaja. Regularno ažurirana biblioteka profila uređaja, kombinovana sa inteligentnom integracijom između Device Central CS3 i drugih Adobe Creative Suite® 3 komponenti, pojednostavljuje kreativan radni tok i olakšava pregledanje dizajna i testiranje na desktopu - pre nego što se učita na ciljni uređaj radi testiranja.

Adobe Stock Photos

Sa Adobe® Stock Photos-om možete da pretražujete preko milion fotografija iz 24 kolekcije bez napuštanja vašeg omiljenog Adobe alata. Saznajte više

  • Pronađite slike brže. Izvedite integrisano pretraživanje na 23 top kolekcije. Koristite specifične ključne reči ili pretražujte kategorije i galerije.
  • Kreirajte bez muke. Preuzmite kompove bez vodenog žiga radi lakog editovanja i pregledanja.
  • Upravljajte sa lakoćom. Sve vaše pretrage, kompovi i kupovine se automatski snimaju radi lakog pozivanja.
  • Kupujte slike za nekoliko sekundi. Uživajte u komforu kupovine slika od velikog broja različitih prodavaca.

Adobe Acrobat Connect

Adobe® Acrobat® Connect™ je sledeća generacija web konferencija koji omogućuje pojedincima i firmama da trenutno komuniciraju i sarađuju kroz laku za pristupanje i upotrebe onlajn sobu za sastanke. Smanjite troškove putovanja, štedite vreme i povećajte produktivnost - preuzmite besplatnu trial verziju još danas.

Adobe CS3: Dynamic Link

Uživajte u većoj slobodi sa novim idejama bez potrebe da čekate da se renderovanje obavi. Dostupan samo u Adobe® Creative Suite® 3 Production Premium paketu, Adobe Dynamic Link vam omogućava da se lako krećete između Adobe After Effects® i Adobe Premiere® Pro ili Adobe Encore® programa.

Adobe Ultra CS3

Sada uključen u Windows® ediciju Adobe® Creative Suite® 3 Production Premium paketa programa, Adobe Ultra® CS3 omogućuje korisnicima da transformišu keying u praktični dnevni produkcioni alat za sve vrste video projekata. Kreirajte visoko realistične pozadinske kompozicije sa drag-and-drop alatima, čak i iz marginalnih video izvora; prilagodite virtualne setove sa uverljivim efektima kao što su virtualne senke i refleksije; i eksportujte u kvalitetu pogodnom za emitovanje u širok raspon naprednih formata fajlova.

OnLocation CS3

Sada uključen i u Adobe® Premiere® Pro CS3, Adobe OnLocation™ CS3* (samo u Windows-u® ) je moćan direct-to-disk alat za snimanje i nadgledanje koji vam pomaže da dobijete rezultate superioornog kvaliteta od vaše video kamere. Dizajniran da radi na laptopovima i radnim stanicama, Adobe OnLocation CS3 vam daje impresivan raspon produkcionig alata koji vam omogućuju da bolje i brže snimate dok vam istovremeno štedi vreme i novac. Prethodna verzija Adobe OnLocation je bila nagrađivani DV Rack™ HD sofver koji je prodavao Serious Magic.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272