Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Programiranje aplikacija za iOS

Programiranje aplikacija za iOS

Game Development with Swift

Game Development with Swift

Alatka za preživljavanje za Mac korisnike – Salesforce.com

Ako radite u Fortune 1000, prilično su dobre šanse da ste se susreli sa Salesforce.com, web zasnovanom servisu za upravljanje odnosima sa potrošačima koji je poslednjih godina postao mnogo popularan. Salesforce.com obezbeđuje (veoma koristan) plug-in za sinhronizovanje Outlook kontakata, zadataka i emailova sa bazom podataka web sajta za izveštavanje i ujedinjavanje, što Salesforce.com čini snom za Windows Office korisnike.

Ali ako ste korisnik Macbook-a verovatno ne koristite Outlook. Najverovatnije koristite programski paket koji Apple obezbeđuje za upravljanje ličnim informacijama na Mac OS X-u – Apple Mail, Address Book, i iCal. Srećom, postoje i neke dobre alatke za sinhronizovanje Mac zasnovanih podataka sa Salesforce.com-om.

Prvi od ovih odličnih pomoćnih programa se zove SF3 iz Pocket Soap-a. On će sinhronizovati zadatke i obaveze iz iCal-a i kontakata iz Address Book-a sa vašim Salesforce.com nalogom. Na žalost još ne podržava ograničenja sinhronizacije za određene grupe kontakata – što je veoma važno ako unutar adresara mešate lične i poslovne kontakte.

Pocket Soap takođe kreira i Maildrop - skript za Apple Mail i Microsoft Entourage koji će kopirati poruke na Salesforce.com - što je veoma korisno. Takođe možete da upotrebite Trapdoor, koji vam omogućava da čuvate Salesforce logovanja u Mac OS X keychain-u, i SFDCFuse, koji će mauntovati Salesforce skladište dokumenta kao Mac OS X volumen.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272