Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

Apple izdaje ažuriranja koja se odnose na hardver

Apple je izdao seriju ažuriranja da bi poboljšao kompatibilnost sa novim programima a čak je i zakrpio jedan od program koji je upravo izdat. Sada, Apple ima izdate serije ažuriranja za hardver koji će slediti iste korake.

Mac Pro SMC Firmware 1.1 Update nije ništa spektakularno. On uglavnom ažurira programe koji regulišu ventilatore u Apple-ovim najboljim računarima. Ovo ažuriranje je dobro i za Mac Pros i za Octo-cores, i dostupno je kroz Software Update a i kao samostalna instalacija.

Sledeće ažuriranje je najnovija verzija Boot Camp-a 1.4 beta. Iako su ažuriranja ovog programa, toliko bliska Leopardu koji bi trebao da ga zameni, malo iznenađujuća, svakako su dobrodošla za aktuelne korisnike.

Ovo ažuriranje je veliko, sa puno poboljšanja u puno različitih područja.

Cela lista uključuje:

  • Podrška za pozadinsko svetlo tastature (samo za MacBook Pro)
  • Apple Remote uparivanje
  • Ažurirani grafički drajveri
  • Poboljšana instalacija Boot Camp drajvera
  • Poboljšana podrška za internacionalnu tastaturu
  • Ispravke lokalizacije
  • Ažuriran Windows Help za Boot Camp

Poslednje ali ne i manje važno, je ažuriranje iMac-a i u slučaju da se čudite verovatno ste u pravu. Ovo ažuriranje nije za stare iMac-ove, već za nove… one koji su izdati pre nekoliko dana.

Po rečima Apple-a, ovo ažuriranje 1.0 obezbeđuje važne ispravke grešaka i preporučljiv je za 20-inčne i 24-inčne iMac modele sa procesorima od 2.0, 2.4 ili 2.8 GHz.

Prvo iPhoto ažuriranje a sada iMac? Iako je dobro što Apple ostaje ažuran i izdaje zakrpe za potencijalne probleme što je moguće ranije, nije baš dobro što su dva veoma različita proizvoda ažurirana samo nekoliko dana nakon njihovog izlaska na tržište.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272