Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Popust cena: 1500 rsd

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 530 rsd

Blend - softver za definisanje providnosti za Windowsove prozore

Iako ja baš ne volim providne prozore moram da priznam da ih neki korisnici smatraju prilično korisnim. Blend je mali Windows program koji isporučuje providnost za sve izabrane prozore. Prilikom testiranja bili smo malo šokirani zato što se providnost nije primenila na sve prozore direktno i teško nam je bilo da shvatimo šta se zapravo događa.

Pošto možete da podesite nivo providnosti na potpunu providnost možete se naći u situaciji u kojoj više ne vidite Blend što znači da ne možete da promenite nivo providnosti; osim ako ne butujete ponovo računar. Ali to će vam se desiti samo jednom, zar ne?

Blend može sve prozore da učini providnim ili možete da podesite samo pojedine parametre providnosti za izabrane prozore što je verovatno bolji i bezbedniji način.

Pojedinačni prozori mogu da se izaberu tako što ćete u Blend-u dodati putanju ka njihovim izvršnim fajlovima ili tako što ćete prevući malu ikonicu sa Blend-a tako da otvori prozor programa i automatski doda ovaj program na listu.

Blend koristi veoma malo memorije - samo 3 megabajta i 120 kilobajta na hard drajvu. Ako volite i koristite providnost u Windowsu onda je Blend pravi program za vas.

Adresa: http://devrexster.googlepages.com/home

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272