Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Clipmarks - sačuvajte sa web stranica samo ono što vam treba

Clipmarks je Firefox ekstenzija koja vam omogućuje da isecate i označavate delove web stranica. Bez obzira da li je u pitanju pasus članka, fotografija, citati, interesantne formule, Clipmarks će ih iseći i obeležetiti po vašoj želji. Na taj način Clipmarks vam omogućuje da snimite i podelite sa drugima najbolje sadržaje sa web stranica koje posećujete bez potrebe da bookmarkujete čitave web stranice.

Clipmarks vam omogućuje da odsečete specifične delove web stranica, a zatim da ih podelite sa prijateljima na Facebook., MySpace-u, vašem blogu ili bilo kom drugom mestu na Internetu. Za razliku od bookmarkova pomoću kojih delite čitave stranice, ovaj besplatni dodatak vam omogućuej da izdvojite samo ono što vas interesuje.

Pored svega navedenog, vaši isečci se snimaju onlajn, ali ako želite, vi možete da ih snimite i privatno, pošaljete ih putem elektronske pošte, ili ih odštampate. Takođe, sve što sačuvate dodaje se u vašu ličnu stranicu za pretraživanje na clipmarks.com, što znatno olakšava evidentiranje svega onoga što ste našli na Internetu.

Adresa: Clipmarks

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272