Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Da li ste obožavalac Gmaila? Osvojite iPhone od 8GB!

Gmail i Threadless su pokrenuli novo takmičenje vezano za mail rešenja za giganta pretrage Google, koje omogućava učesnicima da osvoje iPhone i druge atraktivne nagrade. Pre svega, potrebno je da dizajnirate “samostalni dizajn inspirisan temom, a ne brend”. Takmičenje traje od 16. jula do 16. avgusta ove godine i daje vam šansu da osvojite Apple-ov iPhone od 8GB, Jawbone BlueTooth slušalice, poklon karticu od 400 dolara JetBlue Airlinesa, gomilu Google memorabilija (?!), godišnju članarinu 12 Club-a, poklon paket vrednosti 300 dolara i 2000 dolara u kešu.

“Sudije će izabrati pobednike u roku od 45 dana od datuma završetka takmičenja. Sve prijave će biti kvalifikovane i za Threadless takmičenje koje je u toku. Prijava ne mora da bude dizajn koji je već predat Threadless-u. U toku takmičenja možete da podnesete samo tri dizajna” spomenuto je u uputstvima za takmičenje.

Tema takmičenja je “Connect” tako da svi dizajni moraju da budu zasnovani na ovoj temi da bi bili uključeni u takmičenje.

U skorije vreme, Google je organizovao puno takmičenja i potpisao je ugovore sa brojnim partnerima da bi formirao privlačnu zajednicu za Internet korisnike. Međutim, ovo je prvi put da je “najbolji antispem email servis” uključen u takmičenje, a takođe je prvi put da Google kompanija promoviše mail rešenje na drugačiji način a ne upotrebom sopstvenih proizvoda.

Gmail se pojavio pre dosta vremena i brzo je postao ekstremno privlačan za korisnike zato što je nudio najveću količinu prostora za skladištenje koje je ikada iko implementirao u mail servis. Sada, nakon što je on besplatno dostupan svim korisnicima, Gmail se opisuje kao najbolje antispem rešenje zato što nudi moćne filtere koji su u mogućnosti da blokiraju neželjene poruke koje se šalju u vaš inbox.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• Vaso
Ovo stvRNO Radi hakovati sajt da bi dobio iphone.super evo skirpe (script67-trojanfx32-usernotebook@:Gmail)

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272