Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Daunlodujte Nero 8 tri nedelje ranije

Naravno, Nero 8 treba da se pojavi 1. oktobra. Ali ako ne možete da čekate da nabavite sledeću verziju ovog popularnog programa za rezanje CD/DVD-a možete danas da daunlodujete probnu verziju na ovoj adresi.

Ono što je veoma intrigantno je da se priča da već postoji kompletna verzija koja pluta BitTorrent mrežama. Postoji dobra šansa da je to ista verzija koju legalno možete da daunlodujete sa Softpedia-e. Dakle ako želite da izbegnete plaćanje od 80 dolara za licencu možda neće biti teško naći aktivan serijski broj.

Ne radi se ovde o tome da mi preporučujemo piratizovani program. Sve što kažemo je da ako sajt za legalno daunlodovanje kao što je Softpedia izdaje program neke kompanije nedeljama pre rasporeda, najbolje je da imate spremljen sistem da prodajete ljudima registracione kodove.

E sad, izgleda da možete da daunlodujete besplatnu probnu verziju, a možete i unapred da naručite Nero 8 sa zvaničnog web sajta. Ali vi ne možete legalno da kupite program do 1. oktobra što bi moglo da navede neke ljude da pronađu alternativne metode otključavanja proizvoda.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272