Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Popust cena: 360 rsd

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

10 najboljih programa za grafički dizajn - II deo

Ovaj članak  nastavak je jučerašnjeg. U ovom članku izlistali smo programe za grafički  dizajn od  kojih ćete imati najviše koristi, njihove funkcije i gde možete  da ih nabavite.


Sledećih pet  najboljih programa za grafički dizajn su:

6. Microsoft Publisher

Ovaj program za  dizajn od Microsofta je namenjen za vlasnike firmi koji nemaju iskustva u  dizajniranju ili stvarno nemaju kreativnosti. Microsoft Publisher nudi  korisniku puno opcija u kreiranju dizajna.

7. Print Shop Pro  Publisher

Ovaj program je dobio puno nagrada i poznat je po njegovoj  sposobnosti editovanja fotografija i slika, kreiranju neograničenih dizajna i  upotrebi clip-arta za različite projekte. Alatka Wizard će pomoći korisnicima  da naprave veoma kreativne dizajne.

8. Print Artist

Print Artist nudi  hiljade šablona od kojih možete da birate. Ovo je san svakog korisnika koji je  nov na polju dizajna. Postoji veliki izbor slika, dizajna, šablona i fontova  koji će vam pomoći da vaš dizajn bude što lepši i bolji.

9. Page Plus X3 – Serif

Ako tražite  alatke za dizajniranje onda je ovaj program rešenje za vas. Pomoću šablona i  dostupnih razmeštaja, pomoću ovog programa možete da kreirate dizajn  profesionalnog izgleda. Takođe postoje i dodatne funkcije koje vam omogućavaju  da kreirate knjige i kataloge.

10. Adobe Creative Suite – Adobe

Ovo je, naravno,  najbolji program dostupan na tržištu. Iako je malo skup, kada je reč o  kvalitetu, on i dalje stoji na dominantnoj poziciji. Ovo je odličan  program za male i velike firme.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272