Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

QuarkXpress 4 za 14 dana

QuarkXpress 4 za 14 dana

Popust cena: 550 rsd

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 340 rsd

10 najboljih programa za grafički dizajn - I deo

U ovom članku izlistali smo programe za grafički dizajn od  kojih ćete imati najviše koristi, njihove funkcije i gde možete da ih nabavite.


Prvih pet najboljih programa za grafički dizajn su:

1. Print  Workshop 2009 – Value Soft

Print Workshop od Value Soft je savršen za one korisnike  kojima su potrebne osnovne funkcije za kućne projekte ili u kancelariji.

2. Design  & Print Business Edition – Avanquest

Ovaj program, od Avanquesta, vam omogućava da kreirate i  publikujete različite materijale kao što su čestitke, razglednice i flajeri.  Program dolazi sa više od hiljadu slika i pozadina koje možete da upotrebite za  vaše projekte. Postoje i osnovne funkcije za editovanje fotografije za prilagođavanje  vaših fotografija.

3. Publishing  Studio – Greenstreet

Ovaj program za dizajn je savršeno rešenje za kreiranje  brzih dokumenata na više jezika. Ako imate klijente u inostranstvu onda je ovo  pravo rešenje za vas. Takođe, možete da editujete fotografije dodavanjem  filtera, okvira i efekata slike.

4. Print Shop Deluxe

Print Shop Deluxe dolazi sa jako puno alatki za kreiranje  impresivnih efekata za tekst i slike. Ovaj program omogućava brzo publikovanje  na web.

5. Print  Master – Broderbund

Ovaj program korisnicima daje puno opcija kada je reč o  dizajnu. U paketu ćete pronaći puno šablona kao što su brošure, flajeri,  posteri i drugi kancelarijski formulari. Uključene su i alatke za editovanje  fotografija. Interfejs je veoma jednostavan tako da je odličan za korisnike  koji su novi na polju grafičkog dizajna.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272