Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Aerial Photography and Videography Using Drones

Aerial Photography and Videography Using Drones

Digitalna obrada slike

Digitalna obrada slike

Digitalni fotoaparati - Canon Powershot A650 IS

Pregleda (30 dana / ukupno): 6 / 1714

 

Canon Powershot A650 IS je pametni point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran za iskusne fotografske entuzijaste ili ljude kojima je fotografija hobi.

Po ceni od 399 dolara A650 IS ima najveću rezoluciju u Canonovoj A-seriji digitalnih fotoaparata od čitavih 12.1 megapiksela.

Prema Canon-u, A650 IS je odličan za snimke na otvorenom, kada želite da uhvatite onaj specijalni momenat trenutka kada ste se popeli na vrh planine ili se probijate kroz džunglu Amazona, pre svega zahvaljujući svom praktičnom dizajnu i hvatu koji omogućava da ovaj fotoaparat prirodno i stabilno leži u ruci.

Ključne funkcije ovog digitalnog fotoaparata su:

 • 12.1 Megapiksela, 1/1.7” CCD
 • Makro omogućava snimanje sa udaljenosti od 1-50 cm
 • 6x optički zum
 • Fokalna dužina od 2.8-4.8 (35mm ekvivalent od 35-210 mm)
 • 80/1600 ISO (osetljivost)
 • 2.5-inčni polikristalni silikonski TFT otporan na niske temperature sa varijabilnim uglom LCD ekrana (173,000 piksela)
 • 300-500 (Alkalne/Ni-MH) snimaka po jednom punjenju baterija
 • Prima SD/SDHC, MultiMediaCard, MMC Plus Card, HC MMC Plus Card memorijske kartice
 • Čvrto plastično telo
 • Težina od 300 grama
 • Dimenzije su mu 112.1 mm x 67.8 mm x 56.2 mm (W x H x D)
 • Optičko tražilo plus veliki visoko kvalitetni 2.5-inčni LCD ekran sa varijabilnim uglom za fleksibilno gledanje pod malim ili velikim uglovima

Šta proizvođač kaže o ovom fotoaparatu

PowerShot A650 IS digitalni fotoaparat poseduje rezoluciju od neverovatnih 12.1 megapiksela, odličan 6x optički zum sa optičkom stabilizacijom slike (OIS) koja obezbeđuje stabilno fotografisanje u svim situacijama, veliki broj naprednih kontrola, uključujući 21 scenski režim rada kao što je Kids & Pets, Manual, Aperture-Priority i Shutter-Priority.

Šta korisnici kažu o ovom fotoaparatu

“Canon Powershot A650 IS je veoma inteligentan digitalni fotoaparat. On poseduje dobru selekciju funkcija a kvalitet fotografija je jedan od boljih u klasi potrošačkih kompaktnih digitalnih fotoaparata.”- Cameras.co.uk

“A650 IS nudi stil, raznovrsnost, odličan kvalitet fotografija, da ne spominjemo jedne od najboljih specifikacija u ovoj klasi digitalnih fotoaparata.”-Steves Digicams

“A650 IS je fotoaparat na koji ćete se vrlo brzo navići, jer obezbeđuje veliki fotografski potencijal u malom point-and-shoot paketu. ”- Digital Camera HQ

Naš zaključak

Mi se u potpunosti slažemo sa tri kritike koje smo gore citirali, kao i se većinom drugih prikaza ovog fotoaparata. A650 IS je moćan kompaktni digitalni fotoaparat koji definitivno vredi svaki dinar koji date za njega. A pošto pored svih dobrih osobina poseduje i rezoluciju od 12.1 megapiksela, šta biste mogli više da tražite od ovog fotoaparata?

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272