Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Picture Perfect Lighting

Picture Perfect Lighting

Digitalna fotografija 2

Digitalna fotografija 2

Digitalni fotoaparati - Casio Exilim EX-V8

Pregleda (30 dana / ukupno): 6 / 1667

Casio Exilim EX-V8 je sofisticirani digitalni fotoaparat dizajniran za fotografske entuzijaste koji takođe žele da imaju portabilnu video kameru laku za korišćenje.

Po ceni od 329 dolara Exilim EX-V8 je opremljen sa moćnim optičkim zumom kao i dobrom video kamerom i interfejsom za direktno aploudovanje video fajlova na YouTube.

Prema Casio-u, Exilim EX-V8 je prefinjeni, ozbiljni i napredni digitalni fotoaparat sa prikladnim režimom rada za snimanje videa kompatibilnih sa YouTube-om.

Ključne funkcije ovog fotoaparata su:

 • 8.1 Megapiksela, 1/ 2.5 -inčni CCD
 • Makro omogućuje fotografisanje sa udaljenosti do 10-50 cm
 • 7x optički zum
 • Fokalna dužina od F3.4 - 5.3, F=6.3 - 44.1mm (35mm ekvivalent od 38-266mm)
 • 50-800 ISO (osetljivost)
 • 2.5-inčni  Digital Interface TFT Color LCD ekran (230,400 piksela)
 • 240 snimaka po jednom punjenju baterije
 • Prima SD/SDHC, Multi-Media i Multimedia Card Plus memorijske kartice
 • Tanko metalno telo
 • Težina od 149 grama
 • Dimenzije su mu 95 mm (W) x 59 mm (H) x 25.4 mm (W x H x D)
 • Četvorostruka stabilizacija slike, detekcija lica / prepoznavanje lica i Auto Tracking AF

Šta proizvođač kaže o svom proizvodu:

EX-V8 donosi 8.1 efektivnih megapiksela u tankom telu koje je dovoljno kompaktno da stane u šaku. Fotoaparat poseduje 7X optički zum dizajniran za tihi rad. EX-V8 takođe nudi četiri tehnologije za eliminisanje zamućenja, uključujući stabilizacioni mehanizam koji pomera CCD.

Šta korisnici kažu o ovom fotoaparatu:

“Sa svojim optičkim zumom srednjeg raspona i stabilizacijom slike, sistemom za prepoznavanje lica, 10 Movie režima snimanja i 34 scenskih režima snimanja V8 je posebno privlačan na tržištu 7x zum digitalnih fotoaparata.”-Karen Cheung

“Kvalitet slika na otvorenom je bio izuzetno dobar. Ako treba da koristite blic u zatvorenom prostoru rezultati neće biti toliko dobri, pošto je blic slab a veoma često se pojavljuju i crvene oči. “-Ben Stafford

“Casio Exilim EX-V8 je jedinstveni fotoaparat, koji poseduje objektiv sa 7X optičkim zumom u telu koje nije veće od tipičnog Digital ELPH-a. Ovaj fotoaparat poseduje dosta mana, ali ako možete da se pomirite sa njima, onda je ovo prilično dobar fotoaparat za putovanja. Iako ne skačem od sreće zbog njega, ja definitivno mislim da EX-V8 vredi pogledati.”- Jeff Keller

Naš komentar

Uprkos njegovoj prilično visokoj ceni i nekoliko manjih nedostataka, Casio Exilim EX-V8 je i dalje dobra kupovina, ako ste ljubitelj Casio Exilim serije fotoaparata ili ako vam treba digitalni fotoaparat koji može da posluži i kao solidna video kamera. Moramo da odamo priznanje Casio-u što je postao pionir u obezbeđivanju funkcije za direktno aploudovanje video fajlova na YouTube. To je još jedan dobar razlog da kupite Exilim EX-V8.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272