Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1000 rsd

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1000 rsd

Digitalni fotoaparati - Kodak EasyShare Z812 IS

Kodak EasyShare Z812 IS je impresivan digitalni fotoaparat dizajniran za ambiciozne fotografe početnike kojima treba fotoaparat koji je lak za upotrebu a istovremeno daje odlične fotografije svaki put.

Po ceni od 299 dolara EasyShare Z812 IS je fotoaparat rezolucija od 8 megapiksela koji koristi izvanredan SCHNEIDER-KREUZNACH 12x optički zum objektiv.

Prema Kodaku, EasyShare Z812 IS je zum digitalni fotoaparat koji poseduje impresivan set funkcija i intuitivne kontrole kao i visoka ISO podešavanja koja omogućuju korisniku da dobije svetle, i čiste snimke u slabim svetlosnim uslovima ili čiste snimke brze akcije.

Ključne funkcije ovog fotoaparata su:

  • 8.3 Megapiksela, 1/ 2.5-inčni CCD
  • Makro omogućuje snimanje fotografija sa udaljenosti od 12-60 cm (široki ugao) i 60cm.-1.3m (telefoto)
  • 12x optički zum
  • Fokalna dužina od f/2.8-4.8, Schneider-Kreuznach Variogon objektiv (35mm ekvivalent od 36-432 mm) 36–432 mm (35 mm ekvivalent)
  • 2.5-inčni LCD ekran (230,000 piksela)
  • Prima SD/MMC MEDIA memorijske kartice
  • Fantastična brzina od 0.23 sekunde od kliktanja do snimanja. To znači da možete da uhvatite svaki trenutak bez obzira na brzinu akcije koja se odvija pred vama; optička mehanička stabilizacija automatski stabilizuje fotoaparat i smanjuje uticaj pomeranja na oštrinu fotografije.

Šta proizvođač kaže o ovom fotoaparatu:

Kodak EasyShare Z812 IS vam omogućuje da se sjedinite sa vašim unutrašnjim fotografom zahvaljujući njegovim vrhunskim funkcijama i odličnom kvalitetu fotografija koje snima.

Šta korisnici kažu o ovom fotoaparatu:

“Sve u svemu EasyShare Z812 IS je jeftin ultra-zum digitalni fotoaparat koji snima odlične fotografije za svoju cenu. Međutim, postoje modeli od konkurentnih proizvođača koji koštaju oko 100 dolara više a nude bolji zum i bolji kvalitet fotografija.”- Karen Cheung

“Z812 IS je fotoaparat kojim se rukuje kao sa SLR fotoaparatima, ima puno odličnih funkcija, iznenađujuće dobre performanse, odličan kvalitet fotografija, i P&S (point and shoot) lakoću upotrebe – i sve to po sumnjivo niskoj ceni koja je niža nego kod konkurencije.”- Howard Creech

“Sve u svemu, ovaj digitalni fotoaparat poseduje funkcije koje su usklađene sa njegovom cenom. Međutim uglavnom ćete trebati da platite 40% više da biste dobili digitalni fotoaparat sa ovakvom ili približno ovakvom rezolucijom.”- Cnet Review

Naš komentar

Uprkos manjim nedostacima, EasyShare Z812 IS ih dobro kompenzuje svojom izuzetno dobrom cenom. S' obzirom na cenu koju treba da platite za tako mnogo funkcija, Z812 IS definitivno vredi svaki cent koji ćete platiti za njega, osim ako iz nekog vašeg razloga ne želite da koristite Kodak digitalne fotoaparate.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272