Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1000 rsd

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1000 rsd

Digitalni fotoaparati - Nikon Coolpix S700

Nikon Coolpix S700 je atraktivni point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran za fotografske entuzijaste koji žele da imaju lep digitalni fotoaparat sa velikom rezolucijom.

Po ceni od 329 dolara Coolpix S700 je elegantan i otporan digitalni fotoaparat sa naprednim funkcijama i dobrim performansama, koji je zadovoljstvo nositi i koristiti.

Prema Nikonu, Coolpix S700 je izgrađen na osnovama prilagođene primene Nikonovog inovativnog kocepta EXPEED digitalne obrade slike i inkorporira preciznu optiku NIKKOR objektiva, što za rezultat daje optimalne performanse i maksimalni kvalitet fotografija.

Ključne funkcije ovogo fotoaparata su:

 • 12.1 Megapiksela, 1/1.72 ” CCD
 • Makro omogućuje snimanje sa udaljenosti od samo 6 cm
 • 3x Zoom-Nikor
 • Fokalna dužina od 7.9-23.7 (35mm ekvivalent od 37-111 mm)
 • 64-1000 ISO (osetljivost)
 • 2.7” TFT LCD ekran (230,000 piksela)
 • 150 snimaka po jednom punjenju baterija
 • Prima SD/SDHC MEDIA memorijske kartice
 • Kompaktno metalno telo
 • Težina od 130 grama
 • Dimenzije su mu 89 mm x 54 mm x 23 mm (W x H x D)
 • Optička VR Image Stabilization (stabilizacija slike) minimizira mutnoću koja nastaje kao posledica pomeranja fotoaparata; brzi odziv fotoaparata omogućuje da ovaj fotoaparat bude spreman za fotografisanje za samo 0.9 sekundi a odlaganje okidanja zatvarača iznosi samo 5ms.

Šta proizvođač kaže o ovom fotoaparatu:

Coolpix S700 poseduje rezoluciju od 12.1 megapiksela, što omogućuje štampanje fotografija veličine 20 x 30 inča, kao i svetao 2.8-inčni LCD ekran velike rezolucije.

Šta korisnici kažu o ovom fotoaparatu:

“Sve u svemu, ovo je dobar fotoaparat. ” - Emily Raymond

“Proizveden za snimanje svakodnevnih prizora, pošto lako stane u džep ili torbicu. Preporučena primena, zasnovana na njegovim ključnim funkcijama i mogućnostima je za polu-profesionalnu fotografiju.” - Cnet Review

“Super kompaktan. Veličine špila karata. Telo od nerđajućeg čelika. Lak za korišćenje, moćan blic, snimanje videa dobrog kvaliteta, čak i pod slabim svetlom. Prepun funkcija i opcija. ” - S70fan

Naš komentar

Još nema mnogo kritika i razmatranja vezanih za Coolpix S700, kako od korisnika tako i od eksperata, zato ako oklevate da kupite ovaj fotoaparat, sačekajte da prođe još malo vremena kako bi se iskristalisala slika o ovom Nikonovom fotoaparatu.

Međutim, ako ste zadovoljni sa njegovim publikovanim karakteristikama, i lojalni ste korisnik Nikonovih fotoaparata, onda je Coolpix S700 dobar izbor. Iako nije baš jeftin, rezolucija od 12.1 megapiksela je vredna cene koju ćete platiti za njega.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272