Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1000 rsd

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1000 rsd

Digitalni fotoaparati - Olympus SP-570 UZ

Olympus SP-570 UZ je svestran digitalni fotoaparat namenjen prosečnim i naprednim korisnicima digitalnih fotoaparata kojima treba moć i raznovrsnost u fotografisanju.

Po ceni od 499 dolara, SP-570 UZ nudi napredne kontrole koje mogu da se nađu na mnogo skupljim DSLR fotoaparatima i automatizovani scenski režim rada koji omogućuje još lakši uperi-i-snimi rad.

Prema Olympus-u, SP-570 UZ se ističe u odnosu na konkurenciju svojim 20x širokougaonim optičkim zumom i rezolucijom od 10 miliona piksela, koji kombinovano obezbeđuju superioran kvalitet slike u bilo kakvim uslovima fotografisanja.

Ključne funkcije ovog fotoaparata su:

 • 10.0 Megapiksela, 1/2.35 - inčni  CCD
 • Makro omogućuje snimanje sa udaljenosti od 9 cm pa do beskonačnosti
 • 18x optički zum
 • Fokalna dužina od 4.68 - 84.24 (35mm ekvivalent 27-486 mm)
 • 50-6400 ISO (osetljivost)
 • 2.5-inčni (6.4cm) LCD sa Backlight Boost dugmetom, (približna rezolucija 230,000 piksela)
 • Prima xD picture card MEDIA memorijske kartice
 • Težak je 365 grama
 • Dimenzije su mu W mm x H mm x D mm (W x H x D)
 • Dual Image Stabilization tehnologija kombinuje prednosti stabilizacije slike putem pomeranja senzora sa digitalnom stabilizacijom slike kako bi se kompenzovalo pomeranje fotoaparata, kao i pomeranje subjekata fotografisanja, obezbeđujući na taj način oštre fotografije bez zamućenja u svim situacijama
 • Face Detection funkcija konstantno prati lica unutar kadra i optimizuje ekspoziciju za snimanje oštrih, svetlih portreta čak i ako se subjekat pomera.

Šta proizvođač kaže o ovom fotoaparatu

SP-560 UZ je elegantni, kompaktni digitalni fotoaparat koji poseduje superiornu optiku, 18x optički zum i lagan, portabilni dizajn, koji ga čine savršenim fotoaparatom za fotografisanje sportskih događaja, pejzaža i putovanja.

Šta korisnici kažu o njemu

“Fenomenalni SP-570 UZ nudi korisnicima neponovljivo iskustvo zahvaljujući svojim izuzetnim mogućnostima zumiranja i odličnim kvalitetom slika koji karakterišu ovaj svestrani digitalni fotoaparat." - DPnow

“Senzor rezolucije 10-megapiksela i potpune ručne kontrole su udarne karakteristike ovog fotoaparata, kao i papučica za montiranje blica. Tu je takođe i napredna detekcija lica, koja je savršena za amaterske korisnike”. - Engadget

Naš zaključak

SP-570 možda ne izgleda mnogo drugačije od svog prethodnika, SP-560, ali sa stanovišta moći i mogućnosti, ova dva fotoaparata ne mogu da se porede. SP-570-ov 10x optički zum je definitivno jedan od glavnih aduta za svakog foto entuzijastu.

Ovo je svakako najbolji fotoaparat koji možete da kupite a da nije DSLR.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272