Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Docstoc Sync pravi automatske rezervne kopije dokumenata na Internetu

Onlajn servis za čuvanje i deljenje dokumenata Docstoc je  izdao novi desktop program za korisnike Windowsa i Maca koji vam omogućava da  aploudujete dokumente na web servis. Docstoc Sync skenira grupu selektovanih  direktorijuma i traži nove direktorijume za nove fajlove i aplouduje sve  podržane vrste fajlova na Docstoc gde možete da im pristupite sa bilo kog  računara koji ima web pretraživač i da ih delite sa drugim korisnicima putem  linka ili ugrađivanjem dokumenta na vaš web sajt.

Po standardnom podešavanju Docstoc Sync će pretražiti  direktorijum My Documents i aploudovaće dokumente u privatni direktorijum.  Program takođe kreira direktorijum na desktopu za javne dokumente. U ovaj  direktorijum možete da prevučete i otpustite sve fajlove koje želite da delite  sa celim svetom i oni će biti dostupni svima koji traže slične dokumente. Sve  aploudovane fajlove možete da pronađete u novom odeljku Docstoc My Docs.

Docstoc obezbeđuje neograničen prostor za skladištenje  fajlova ali možete da aploudujete samo sledeće vrste fajlova .doc, .pdf, .xls,  .ppt, .ppt, i .txt.

Adresa: http://www.docstoc.com/sync/


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272