Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

doof - Uživajte u igrama sa drugim igračima!

Ovih dana postoji tako mnogo društvenih mreža za različite namene i socijalne kategorije - počev od ljubitelja pasa pa sve do kolekcionara knjiga.

Za one među vama koji uživaju u igranju onlajn igara, doof je društvena mreža za vas. Ovaj web sajt je nedavno lansiran u beta fazi i nakon čitanja nekoliko pozitivnih kritika, odlučili smo da vidimo o čemu se tu radi.

U ovoj društvenoj mreži, sve se vrti oko igranja igara, druženja, takmičenja i zabavljanja. Prva stvar koju smo trebali da uradimo je da se prijavimo za nalog, što mo mi i uradili na www.doof.com.  Nakon što ste se prijavili, trebaćete da sačekate da dobijete pismo sa potvrdom vaše registracije.

Napomena: Upozorenje za one koji koriste Hotmail - ja sam se prijavio koristeći moj hotmail nalog i trebala je čitava VEČNOST da dobijem e-mail. Zato vam preporučujem da koristite nalog nekog drugog servisa. Pošto sam izgubio strpljenje ponovo sam se prijavio ali sada preko Gmail naloga i dobio sam pismo sa potvrdom skoro trenutno.

Centralna ideja doof-a su igre. Sve igre su razvrstane po kategorijama koje uključuju, akcione igre, arkadne igre, kartaroške igre, slagalice, trke, sport, strategije i tako dalje. Igre možete sami da igrate, ili možete da se takmičite sa drugima. Iako ima veliki broj kategorija, neke kategorije imaju relativno malo igara. Na primer, postoje samo dve igre sa kartama - Solitaire i Klondike. Ovo je jedina zamerka ovom servisu, ali imajući u vidu da je on nedavno pokrenut, pretpostavljam da će u budućnosti biti još igara.

Naravno, tu je i socijalni aspekt sajta koji omogućuje korisnicima da dodaju prijatelje i pričaju sa njima preko servisa za slanje i primanje poruka. Svaki korisnik kreira profil i može da dodaje slike, napiše nešto o sebi i šalje poklone. Slično Facebook-u, tu je i zid na kojem ljudi mogu da ostavljaju poruke. Veći deo interfejsa Doof-a možete da prilagodite vašem ukusu, uključujući opciju za određivanje boje svakog prozora.

Ako volite onlajn da igrate igre i da se takmičite sa drugima, definitivno isprobajte Doof i javite nam šta mislite.

Adresa: doof

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272