Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Expert Delphi

Expert Delphi

Delphi Cookbook - Second Edition

Delphi Cookbook - Second Edition

Ekologija: KAKO DA uštedite pare i poštedite drveće

GreenPrint softver je lansirao novu besplatnu verziju koja treba da pomogne kućnim korisnicima i neprofitnim organizacijama da smanje količinu utrošenog materijala prilikom štampanja.

Poznata pod imenom GreenPrint World edition, ova edicija ima manje funkcija nego druge verzije i uključuje reklame. Ovaj softver radi tako što analizira svaku stranicu dokumenta koji ste poslali na štampanje, i traži reklamne banere, stranice na kojima se nalazi samo logo, URL i tako dalje a onda ih obeležava i uklanja pre nego što se odštampaju. Vi takođe pomoću samo jednog klika sa mišem možete da uklonite pojedinačne slike.

Prema GreenPrint-u, korisnici mogu da uštede do 90 dolara godišnje i eliminišu oko 1,400 stranica koje bi bile bačene. Pored toga, ovaj program kvantifikuje upotrebu vašeg tonera i uštedu u papiru u preglednom izveštaju koji možete da pregledate i da budete ponosni zbog svog onog drveća koje ste na ovaj način spasli. Kompanija procenjuje da će široko rasprostranjena primena GreenPrint-a spasti 100 miliona drveća i smanjiti efekat staklene bašte za 30 miliona tona godišnje na globalnom nivou.

Mi smo uvek za tehnologiju koja će nam pomoći da spasemo šume i automatizujemo dosadne zadatke kao što je štampanje. Ovo je veliki korak u pravom smeru, međutim, mi i dalje preporučujemo print preview kao važan deo procesa štampanja.

Adresa: GreenPrint

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272