Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Learning Bitcoin

Learning Bitcoin

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Electrasoft - 32bitni web pretraživač koji se plaća

U svetu je već dugo vremen standard da su web pretraživači besplatni. Na kraju krajeva, ko bi plaćao za nešto što vrlo lako može da se nabavi besplatno?

E pa, to je pitanje na koje Electrasoft mora da odgovori svaki dan. Ova kompanija koja se specijalizovala za web pretraživače, mrežne programe i dizajn karakterističan za 90-te, svakako spada u vrstu koja izumire. Jedan moj prijatelj nije mogao da odoli pa je kupio ovaj pretraživač, čisto da vidi šta je tako specijalno u njemu da treba da se plati.

Instalacioni fajl zauzima samo 300 kb, a instalacija će trajati samo par sekundi. Nakon što je instaliran, ovaj 32-bitni web pretraživač radi ono što obećava: stvarno je veoma brz i učitava se brzo. Izgleda da renderuje sve baš onako kako se očekuje, a čak podržava i Flash od samog početka. Teško je reći da li koristi sopstvenu mašinu za renderovanje, ali se skriptu za pronalaženje pretraživača projavljuje kao Mozilla 1.6.

Iako ne možemo da nađemo nikakvu praktičnu primenu ovom programu u glavnom toku, on može da bude dobrodošao dodatak velikom broju Pentium zasnovanih Windows 98 mašina koje još zuje u nekim domovima.

On je brz, i ono malo koda što ima je odlično urađeno. Možete da ga kupite za 20 dolara na kompanijinoj stranici za naručivanje.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272