Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Facebook: KAKO DA blokirate reklame na vašem Facebook nalogu

Reklame na Facebooku mogu da budu prilično iritirajuće i  većina Facebook korisnika nikada ne klikne na reklame koje se prikazuju na  stranicama profila.


Ako koristite Google Chrome, postoji jednostavno rešenje da  se oslobodite reklama na Facebook nalogu. Sve što je potrebno da uradite je da  instalirate jednostavnu ekstenziju koja blokira reklame. Ovu ektenziju možete  da preuzmete sa sledećeg linka:

Hide Facebook Ads

Kada instalirate ovu ekstenziju i otvorite vaš Facebook  nalog nećete videti ni jednu reklamu.

Ako koristite Mozilla Firefox možete da upotrebite skript za  Greasemonkey da biste uklonili reklame na Facebooku.

Potražite Greasemonkey na  sledećoj adresi: Greasemonkey . Kada instalirate plugin za Firefox, restartujte Firefox i instalirajte jedan  od sledećih Greacemonkey skriptova.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• Štefan Kasipović
molim Vas da mi ukinete reklame sa facebook-a , pogotovo ove neprimjerenog sadržaja , jer živim u obitelji gdje ima nas od 7 do 70 godina. unaprijed zahvalan

• Miodrag Šavija
televizor odavno nemam a ako bog da i sa ovih govana ću se isključiti

• goran janovik
kako blokirati reklame na mom fcebook

• Liska
Molila bih vas da mi odgovorite na jedno pitanje,ukoliko znate o cemu se radi.Imam fb stranicu I oko 7000pratilaca na njoj.Nikada nista osim nasih aktivnosti nisam postavljala.Stranica je inace djecije organizacije.Juce sam objavila video I prijateljica mi je poslala sliku velike reklame preko cijelog videa ( sa slikom Vuchica) Mozete li mi objasniti kako se, tek tako,politicka poruka moze pojaviti na mojoj stranici??? Jos je za djecu I politika je tu krajnje nepozeljna.Znaci li to da sjutra mogu da ocekujem bilo kakvu reklamu,recimo preparata za potenciju itd.isl....Unaprijed hvala.

• Marija Knezevic
Imam veliki problem.Svaki dan mi stiže po 30 obaveštenja o tome da se moji proizvodi reklamiraju i evidencija potrošnje.Ja nisam nikad ništa reklamirala,a četiri nove stranice stoje na mom gb profilu i stalno u moje ime reklamiraju proizvode.Sta da radim?

• Svjetlana Pavlovic
I ja imam isti problem kao Nusmir Pjević. Molim za pomoć

• Budala
Ja sam platio 300 dinara samo zato sto sam otvorio oglas na dnu stranice FB. Znaci, samo otvorio da vidim o cemu se radi. Naravno istig trenutka su mi skinuli 300 dinara. Odmah sam odjavio oglas ali to nije bitno. Upecan sam! Kakva legalna pljacka radoznalih budala. Neko se dosetio lake prevare da bi mogao lagodno da zivi od budala.

• Nusmir Pjević
Imam problem sa NIKE reklamom. Fcb mi sam izbaci reklamu za NIKE, kao neko sniženje patika. Moje slike sa fcbooka uzima i umjesto njih doda te slike za NIKE sniženje. Usput mi tagira po 50ak prijatelja. A komentari sa mojih slika ostaju. Npr. Slike od nog djeteta uzme, zamijeni ih za tim NIKE-ovim, a komentari ispod za dijete. Molim nekoga ako ke imao sličnu situaciju i da zna da pomogne.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272