Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Facebook: KAKO DA dodate ili importujete više članaka sa bloga na Facebook

Ako želite da importujete više od jednog bloga na Facebook  potrebno je da instalirate pomoćni program koji će vam pomoći da postavite  ažuriranja sa više blogova na vaš Facebook profil.


Postoji nekoliko programa na Facebooku koji vam omogućavaju  da postavljate članke sa više blogova na vaš profil. Navešćemo najpopularnije:

NetworkedBlogs je popularna Facebook aplikacija koja vam  omogućava da dodate nekoliko blogova a zatim da objavite ažuriranja ovih  blogova na vašem Facebook profilu. Ovo je veoma popularna aplikacija i mnogi  blogeri je koriste. Kada dodate ovu aplikaciju na vaš Facebook profil možete da  dodate više blogova čija će se ažuriranja objavljivati i na vašem profilu.

Još jedna Facebook aplikacija koja vam omogućava da  objavljujete ažuriranja sa više blogova je RSS Graffiti.  Ova aplikacija će vam takođe pomoći da vaši Facebook prijatelji mogu da čitaju  ažuriranja sa više sajtova i blogova.

Ako imate vaš blog ili web sajt, isprobajte ove aplikacije  koje će vam pomoći da najnovije vesti pročitaju i vaši Facebook prijatelji bez  potrebe da napuštaju stranice Facebooka.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272