Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Facebook: KAKO DA izaberete top prijatelje

Verovatno ste već  upoznati sa različitim aplikacijama kojima možete da birate najbolje  prijatelje, tagujete fotografije i tako dalje. Međutim, možete da izaberete Top  prijatelje bez ikakve aplikacije.


Na stranici vašeg  profila, ispod vaše slike, nalazi se odeljak Friend u kojima su prikazane  nasumično izabrane fotografije vaših prijatelja. Vrlo lako možete da izaberete  Top 6, 9 ili 12 prijatelja koji će se uvek prikazivati u ovom odeljku. Evo  kako:

   
 1. Ulogujte se na  vaš Facebook nalog.
 2.  
 3. Na stranici  vašeg profila, u odeljku Friends, kliknite na malu ikonicu sa olovkom u uglu  ovog odeljka. Otvoriće se Edit Box.
 4.  
 5. U padajućem  meniju Show Friends možete da izaberete 6, 9 ili 12, što označava broj  prijatelja koji će biti prikazani u odeljku Friends.
 6.  
 7. Ako želite da  ova lista prijatelja bude vidljiva svima na Facebooku, uključite opciju Show  friend list to everyone. Ako ne želite da lista prijatelja bude vidljiva,  nemojte uključiti ovu opciju.
 8.  
 9. Ako želite da  u odeljku Friends uvek budu prikazani isti prijatelji, onda u polje Always show  these friends, ukucajte imena prijatelja čije fotografije želite da prikažete u  ovom odeljku.

To je sve.  Izabrali ste vaših 6, 9 ili 12 top prijatelja.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272