Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Osnove i primena Interneta

Osnove i primena Interneta

Internet Biblija

Internet Biblija

Facebook: KAKO DA kreirate rezervnu kopiju Facebook naloga

Kreiranje rezervne kopije Facebook naloga će možda nekim  korisnicima zvučati čudno, ali šta ako se desi da iz nekog nepoznatog razloga  više ne možete da pristupite vašem Facebook nalogu?


Postoji nekoliko rešenja za kreiranje rezervne kopije  Facebook naloga. Naša preporuka je da upotrebite jednu od sledećih alatki i  obezbedite vaš nalog u slučaju da nešto krene naopako:

     
  • SocialSafe (http://www.socialsafe.net/tour) - SocialSafe  je alatka koja će vam omogućiti da kreirate rezervnu kopiju Facebook naloga,  uključujući fotografije i foto albume, detalje o Facebook prijateljima i  postove na vašem "zidu". Rezervna kopija će biti sačuvana na vašem  računaru. 
  • ArchiveFacebook (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/13993v)  - Beta Mozilla Firefox ekstenzija koja vam omogućava da sačuvate rezervnu  kopiju stranica Facebook profila na vašem hard disku, što uključuje i vaše  poruke. Međutim, ova ekstenzija ne omogućava kreiranje rezervne kopije liste  Facebook prijatelja. 
  • Friends Backup (http://www.facebook.com/apps/application.php?id=35813722150)  - Friends Backup je jednostavna Facebook aplikacija koja vam omogućava da  kreirate rezervnu kopiju liste Facebook prijatelja.
Ostaje na vama da odlučite da li želite da kreirate rezervnu  kopiju Facebook naloga...

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272