Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

SEO : od teorije do prakse

SEO : od teorije do prakse

Facebook: KAKO DA uveličate malu sliku profila u komentarima

Facebook  PhotoZoom uveličava fotografije profila u komentarima kada prevučete miš preko  nje. Ne treba da pretražujete fotoalbume ili fotografije profila da biste ih  videli u punoj veličini.


Facebook  PhotoZoom je ekstenzija za Firefox i Google Chrome koja je veoma korisna za  pregledanje fotografija profila. Takođe, možete da otvorite foto album i  dovoljno je da postavite kursor na fotografiju da biste je videli u punoj  veličini i nije potrebno da kliknete na fotografiju da bi se ona prikazala.

Na vašem Facebook  zidu, možete da postavite kursor na fotografiju u komentarima da biste je  videli u punoj veličini. To je odlično ako je neko od vaših Facebook prijatelja  promenio fotografiju profila jer ne treba da otvarate profil tog prijatelja da  biste pogledali fotografiju.

Facebook  PhotoZoom je besplatna ekstenzija i možete da je preuzmete na sledećim  adresama:

Za Firefox : Facebook  PhotoZoom

Za Google Chrome: Facebook  PhotoZoom


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• MAJA ZIVOJINOVIC
HVALA VAM NA SAVETU ZA UVELICAVANJE SLIKE..DA LI BI MOGLI DA MI KAZETE KAKO MOGU MALU SLIKU 60x90 UVELICATI?IMAM PAR TAKVIH NA FEJS PROFILU ALI SU JAKO MALE..SLIKE SAM NAPRAVILA PREKO NETA,DAKLE NESTO KAO FOTO MONTAZA..HVALA UNAPRED!MAJA

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272