Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

IoT Fundamentals

IoT Fundamentals

Analytics for the Internet of Things (IoT)

Analytics for the Internet of Things (IoT)

Facebook iznurenost

Da li se svako jutro ulogujete na Facebook nalog i istog momenta se osećate iscrpljenim? Da li pogled na aktivnosti vaših prijatelja tokom vikenda, njihove komentare i predloge za super korisne programe koji ništa ne rade izaziva u vama neodoljivu želju da otpuzite nazad u topli krevet i više nikada ne ustanete? Ako patite od ovih simptoma onda ste najverovatnije oboleli od poremećaja spavanja koji se zove "Facebook Fatigue."

Ali nemojte da paničite! Facebook Fatigue je široko rasprostranjeni poremećaj koji se lako rešava velikom količinom kofeina i umerenom upotrebom neke lake droge (ili teže).

Ali ozbiljno, da li ima nešto iole korisno u Facebook vestima ovih dana? Zar većina tekstova nisu samo neotesani lični spemovi? Sve ovo počinje da podseća na besplatni webmail. Ali sada umesto lekova koji će da modifikuju određeni deo vašeg tela na veliku radost vaše lepše polovine i neverovatno povoljnih akcija koje samo čekaju na vas, vi treba da se probijate kroz beskrajne talase besmislenih izjava, misli i poruka izvedenih iz života vaših "nazovi" prijatelja.

Facebook je kao Star Magazine, samo niko od ljudi na Facebook-u nije bogat, ni lep a definitivno nije popularan, a najinteresantnija stvar koju su uradili u zadnjih 24 časa je obično nešto trivijalno i potpuno nebitno.

Ljudi, molim vas! Probudite se i počnite da živite stvaran život!

Facebook je kao lični poziv ljudima koje jedva poznajete da vam plaču "Hej! Pogledaj me! Vidi što sam lep, pametan, vešt,..." iznova i iznova, svaki dan. A sada, da stvari budu još gore, tu je i Facebook News Network! Da li stvari mogu da budu gore od ovog?

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272