Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

Flow: FTP klijent (i još mnogo toga) za OS X

Flow se nalazi u programerskim laboratorijama još od dana OS X Tiger-a, ali sveže izdata verzija može da se pohvali privlačnim korisničkim interfejsom i setom funkcija koje koriste moć Leopard-a. Flow je FTP klient, tekstualni editor sa korisnim živim prikazom i generator bookmarkova za aploudovanje putem prevlačenja i puštanja. Dodajte tome navigaciju sa karticama i fenomenalnu lakoću korišćenja, i videćete da ima sve što vam treba u jednoj modernoj Leopard aplikaciji.

Flow poseduje neke dodatne alate koje ne biste očekivali da nađete u njemu ali on je u suštini FTP klijent. Kada smo ga testirali, on je bez problema izlazio na kraj sa višestrukim konekcijama na FTP, SFTP, WebDAV, pa čak i na često kritikovanim .mac servisima. Jedina stvar koju bismo dodali interfejsu bi bilo "recent connections" dugme ili stavka menija. Dugme za bookmarkovanje u Flow-u ćete lako naći, ali mi ponekad jednostavno zaboravimo da ga upotrebimo. Što se tiče bookmarkova, Flow ima jedinstvenu funkciju koja vam omogućuje da snimite bilo koji bookmark kao droplet - sićušnu aplikaciju koja će brzo aploudovati sve što bacite na nju, bez otvaranja Flow-a.

Tek kada kopirate fajlove na server, Flow pokazuje svoju stranu koja ga u potpunosti odvaja od drugih FTP aplikacija. Vi možete da editujete html i css fajlove u letu i gledate rezultate kao žive prikaze. Ovo je izuzetno moćno i štedi vam mnogo vremena, pogotovo kada je sve što želite da uradite samo neka mala izmena. Zaboravili ste da zatvorite html tag? Ne opterećujte se aploudovanjem nove kopije fajla, samo ga editujte u Flow-u! On čak podržava Quick Look, što znači da možete da prikažete slike koje se nalaze na serveru.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272
 
     
z