Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

Popust cena: 1710 rsd

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Popust cena: 1640 rsd

Isprobajte Microsoft Diagnostics and Recovery Toolset

Microsoft Diagnostics and Recovery Toolset može da se daunloduje sa sledećeg Microsoftovog linka i može da se koristi tokom 30 dana evaluacionog perioda, što je sasvim dovoljno da ga upotrebite onda kada vam treba. Osnovna namena ovog alata je da pomogne administratorima da identifikuju i poprave PC računare koji su postali neupotrebljivi, pomoću alata koji omogućuju analiziranje i rešavanje problema.

Fajl po imenu MSDaRT50Eval.msi mora da bude instaliran na sistem što će za rezultat dati novi iso fajl. Nakon toga ovaj iso treba da narežete na CD. Po standardnom podešavanju ovaj iso fajl ćete naći u C:\Program Files\Microsoft Diagnostics and Recovery Toolset. Nakon što ste kreirali CD sa iso fajlom vi treba da putujete nefunkcionalni računar sa CD-a koji će učitati osnovni sistem sa alatima za analiziranje i rešavanje problema.

Neki od alata koji vam stoje na raspolaganju su Crash Analyzer, Disk Wipe and File Recovery, System Restore and System File Repair i Hotfix Uninstall. Imajte na umu da će ovaj CD raditi 30 dana nakon narezivanja ISO fajla. Nakon tog perioda prestaće da radi. Ali to ne treba da vas brine. Sačuvajte instalacioni fajl i ponovo narežite ISO ako vam bude zatrebao.

Adresa: Microsoft Diagnostics and Recovery Tools

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272