Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Misliti na Javi, prevod 4. izdanja

Misliti na Javi, prevod 4. izdanja

Osnove programiranja u MATLaB-u (zbirka zadataka)

Osnove programiranja u MATLaB-u (zbirka zadataka)

Kako da kreirate raspored časova

Pregleda (30 dana / ukupno): 358 / 29543

Sajt mojdukument.net. Forum portala osnovnih i srednjih škola je prošao probni period rada, i od 25.09. je startovao punom parom.

Program koji ćemo predstaviti namenjen je osnovnim i srednjim školama, i odgovara na pitanje: Kako da kreirate raspored časova?

Program obezbeđuje jednostavan unos podataka.

Program RASPOREDI omogućava brz i jednostavan unos predmeta, razreda, učionica, učitelja i obaveza. Takođe, omogućava sve specijalne načine raspodele časova dnevno. Moguće je spojiti više grupa raznih razreda na jedan čas, kao i dodeliti čas za više učitelja.

Za pojedine predmete, rasporede, učionice i učitelje možete ograničiti vreme, kada je moguće predavati ili kada je učionica ili učitelj slobodan. Može se na primer tačno odrediti, da matematika ne može biti 6 čas, da prof. Petrović ne može predavati u sredu peti čas i da sala za fizičko sredom 4 i 5 čas mora biti slobodna za susednu školu.

Obezbeđena je kontrola rasporeda.

Program kontroliše izradu rasporeda i pomaže Vam da prilikom unosa podataka otklonite standardne greške. Takođe, kontroliše konačni raspored, i to da li su ispunjeni svi zahtevi. Mogu se dakle bez bojazni napraviti promene u rasporedu, ako se pri tom greškom ponište neki od uslova, program će Vas na to upozoriti.

Kompletno štampanje

Napravljeni raspored se može odštampati. Program će Vam automatski napraviti tabelu za pojedine razrede, učitelje ili učionice. Napraviće Vam celokupne tabele za celu školu po učionicama, učiteljima ili razredima. Iz njih možete jednostavno odrediti slobodnog učitelja za zamenu. Kod svih tabela možete izabrati, koje učionice, učitelje i razrede želite štampati.

Kompletan prikaz programa i mogućnosti možete proveriti na sajtu izdavača.

Knjiga posle škole - Pobednik je sam

Da se li pobeda uči u školi?

Da li je pobednik onaj koji je pobedio učitelja u sebi?

Link ka knjizi i korpi za naručivanje

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• Moje pitanje
Možete li mi odgovoriti na sljedeće pitanje: ako je jedan nastavnik primljen na 4 časa nastavne norme - dva razreda po 2 časa (od 20 časova pune norme), postoji li neko metodičko pravilo kojim se ta 4 časa mogu staviti u jedan radni dan ( dva dupla časa), u dva dana po dva časa ili možda nešta treće. unaprijed hvala

• Milan Stamatovic
Odlican program. Postoji i domaci program koji je potpuno prolagodjen zahtevima u nasim skolama. Pogledajte Ras TimeTable Software na adresi http://www.time-table.net

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272