Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mastering Metasploit - Third Edition

Mastering Metasploit - Third Edition

Learn Penetration Testing

Learn Penetration Testing

Kako da kupujete u Srbiji preko na internetu i gotovinom pomoću metode WeXpay

Pregleda (30 dana / ukupno): 10 / 2485

weXpay

Rešenje je namenjeno za plaćanje manjih iznosa, ispunjava sve zahteve internet kupaca, i koristi Sips elektronsko plaćanje na potpuno bezbedan način, navedeno je u saopštenju.

WeXpay je nov način plaćanja koji omogućava "onlajn" kupovinu kešom, bez potrebe da se otkriju lične ili finansijske informacije, izbegavajući tako rizik od prevare.

Sistem je jednostavan i za njegovo korišćenje nije potreban bankarski račun.Ova nova metoda plaćanja, Sips rešenje za elektronsko plaćanje, omogućava prodavcima da odgovore na zahteve velikog broja klijenata uključujući ljude koji ne poseduju bankovni račun, one koji nerado koriste svoje bankovne kartice "onlajn".

Sve što kupac treba da uradi je da zameni potreban novac za kartu (nosi jedinstveni kod) na jednom od prodajnih mesta weXpay mreže (kiosci sa novinama), a zatim jednostavno njome kupuje "onlajn".

"'Atos Worldline' je integrisao weXpay u Sips rešenje za elektronsko plaćanje kako bi omogućio pristup inovativnoj metodi plaćanja. Trideset hiljada trgovaca koji koriste Sips rešenje za elektronsko plaćanje, bilo direktno ili preko naših bankarskih partnera, može lako da aktivira weXpay bez ikakvih troškova instalacije" izjavio je direktor bankarstva, finansija i osiguranja kompanije "Atos Worldline" Paskal Dehauši.

LINK.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272