Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Practical Internet of Things Security

Practical Internet of Things Security

OpenCV 4 for Secret Agents - Second Edition

OpenCV 4 for Secret Agents - Second Edition

KAKO DA napravite rezervne kopije podataka pre nego što formatirate hard

Pregleda (30 dana / ukupno): 7 / 1883

Ovde ćemo vam opisati najosnovnije načine da snimite podatke pre nego što izbrišete sadržaj hard drajva.

1. Verovatno najlakši način je da prebacite podatke na fleš drajv. Najveća prednost je ta što su podaci tada prenosivi i lako ih je prebaciti. Podaci na fleš drajvu mogu da se prebace bilo gde i ovi uređaji ne mogu da se izgrebu kao običan CD.

2. Prebacivanje podataka na DVD-R/RW je još jedna dobra opcija za sve potrebe skladištenja i rezervnih kopija. Mana je što treba da imate DVD-RW drajv.

3. Naravno, podatke možete da prebacite i na CD-R/RW ali je veličina CD-a veoma mala, 700MB, i ovo nije baš najbolji izbor.

4. Malo teža, i manje uobičajena opcija uključuje prebacivanje podataka sa jednog hard drajva na drugi. Treba da imate dva posebna hard drajva koji su povezani na računar ili više particija na jednom hard drajvu što zahteva veće iskustvo.

5. Da li imate kućnu mrežu? Sa odgovarajućim dozvolama svi podaci mogu lako da budu prebačeni sa jedne mašine na drugu unutar okruženja. Ova opcija je preporučljiva za iskusne korisnike.

6. Danas većina email hostova nude ogromne količine prostora za skladištenje. Gmail, na primer, nudi prostor od 5GB što je često više nego dovoljno za rezervne kopije. Jednostavno aploudujte podatke i nemate brige.

7. Postoji mnogo web hostova na internetu koji vam omogućavaju da čuvate sve vrste podataka. Web sajtovi kao što su Send Space, Mega Upload, You Send It i Rapid Share su najpopularniji. Aploudujte željene podatke i daunlodujte ih ponovo kada su vam potrebni.<

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272