Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

KAKO DA promenite sliku na desktopu na Mac sistemu

Mnogi novi korisnici Mac računara žele da podese novi Mac  računar po svom ukusu. Najlakše je da počnete od podešavanja slike na desktopu.


Sliku na desktopu možete jednostavno da promenite i postoji  nekoliko opcija. Evo šta je potrebno da uradite:

     
  1. Otvorite System Preferences iz Apple menija ili Docka i  kliknite na Desktop & Screen Saver a zatim na karticu Desktop. Ako ste u  žurbi možete da kliknete desnim tasterom miša na prazan prostor na desktopu i  izaberite Change Desktop Background.
  2.  
  3. Sa leve strane videćete nekoliko opcija. Kliknite na  Apple Images da biste potražili neke slike koje su stigle sa novim Mac  računarom. Da biste podesili bilo koju kao sliku pozadine, jednostavno kliknite  na nju.
  4.  
  5. Ako imate instaliran iPhoto, možete da pretražite albume  veoma jednostavno. Selektujte album sa leve strane i kliknite na bilo koju  sliku u desnom panelu da biste je selektovali. Ako želite da pristupite nekom  od vaših direktorijuma sa slikama u panelu Preferences kliknite na znak plus i  potražite direktorijum koji sadrži vaše fotografije. Jednostavno prevucite  sliku u prozor Preferences panela.
  6.  
  7. Na dnu prozora  pronaći ćete dodatne opcije kao što je menjanje slike u regularnim intervalima  i isključivanje providne linije menija.

To je sve.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272