Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

KAKO DA aploudujete video fajlove na nekoliko sajtova istovremeno

Ako želite da vaši video snimci budu viđene od strane što većeg broja ljudi, onda ćete trebati da ih aploudujete na nekoliko većih sajtova za deljenje video sadržaja. Ali ko ima vremena da sve to obavi?

TubeMogul je web zasnovani servis koji vam omogućuje da aploudujete vaše video fajlove na veliki broj sajtova istovremeno, ali mi smo nedavno naleteli na Hey!Spread koji obavlja istu funkciju kao TubeMogul a nama se više sviđa. Zato ćemo u ovom članku govoriti o njemu.

Hey!Spread dolazi od iste kompanije koja je kreirala Hey!Watch konvertor fajlova. Hey!Spread može da aplouduje vide fajlove na Sclipo, Sumo, Sevenload, YouTube, Google, Dailymotion, Blip, Metacafe, Yahoo, Facebook, Myspace, Vimeno, Revver, Veoh, Vsocial, Photobucket i Putfile. Vi treba samo da date ovom web sajtu vaše podatke za logovanje na sajtove na koje želite da postavite vaše video fajlove. Zatim aploudujete video fajl, pritisnete start a Hey!Spread će da konvertuje vaš video u odgovarajući oblik za svaki sajt koji ste specifikovali i na koji želite da aploudujte vaš video. Kada odradi ceo posao, poslaće vam e-mail u kojem vas obaveštava da je uradio sve što treba i da je vaš video postavljen.

Pored toga što možete da aploudujete vaše video fajlove na jako mnogo mesta Hey!Spread takođe može da označi vodenim žigom vaše video snimke, kao i da preuzme vaše video fajlove koji se već nalaze na YouTube-u i distribuira ih na druge sajtove koristeći YouTube URL vašeg video fajla.

Hey!Spread je bio besplatan do januara ove godine a sada naplaćuje 0.05 dolara po videu. U zavisnosti od vaših video potreba, njegova sposobnost da označi fajlove vodenim žigom, izvlači vaše fajlove sa YouTube-a i aplouduje ih na 20 sajtova umesto na samo 13 koliko može TubeMoguls možda čini vrednim ovaj mali trošak. Sa druge strane, TubeMogul je trenutno besplatan.

Adresa: Hey!Spread

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272