Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Office 2003 – za 24 časa

Office 2003 – za 24 časa

Popust cena: 800 rsd

PowerPoint 2007 na dlanu

PowerPoint 2007 na dlanu

Popust cena: 1230 rsd

KAKO DA besplatno šaljete SMS poruke iz Outlook-a 2007

Pomoću Microsoft Outlook-a 2007, vi lako možete da šaljete (ili primate) SMS tekstualne poruke sa računara na bilo koji mobilni telefon - samo napišite novu SMS tekstualnu poruku (na isti način na koji kreirate e-mail poruku u Outlook-u) i kliknite na Send.

Isto tako, vi takođe možete preko SMS poruka da prosledite e-mail-ove, zadatke i stavke kalendara iz Outlook-a na vaš mobilni telefon.

Kako da pošaljete SMS tekstualne poruke sa računara pomoću Outlook-a 2007 ?

Da biste osposobili vašu kopiju Microsoft Outlook-a 2007 za slanje SMS-ova, prvo treba da registrujete broj vašeg mobilnog telefona na SMSOfficer-u. Ovaj novi servis Microsoft-ove podrške podržava skoro sve operatere mobilne telefonije u SAD-u i drugim zemljama, uključujući Indiju.

Ubrzo ćete dobiti SMS verifikacioni kod na vaš mobilni telefon. Potvrdite prijem i SMS funkcija će biti aktivirana u vašem Outlook-u bez potrebe da daunlodujete bilo kakav dodatni softver - trebaće da kliknete na configuration link koji će konfigurisati sve umesto vas.. 

Prosledite e-mail poruke kao SMS tekstualne poruke

Da biste kreirali SMS poruku u Outlook-u, izaberite New > Text Message. Outlook će se automatski podesiti da koristi standardni limit za tekstualne poruke od 160 karaktera. Ako vaša poruka pređe ograničenje od 160 karaktera, ekstra karakteri će biti odvojeni i isporučeni kao druga tekstualna poruka.

Nema naplaćivanja registracije a dobićete i 10 SMS kredita besplatno u trenutku priključivanja na SMS Officer. Nakon što potrošite besplatni limit, trebaćete da platite za korišćenje Outlook SMS servisa - plaćanje može da se obavi preko PayPal-a.

Kada druga osoba odgovori na vaš SMS vi ćete ga dobiti na vaš mobilni telefon.

Na žalost, PayPal ne radi u našoj zemlji tako da plaćanje i korišćenje ove usluge kod nas trenutno nije moguće. Ali interesantno je znati šta sve može da se uradi u najnovijem Office-u, zar ne?

Izvori: Microsoft SMS Officer, Microsoft Training, Ellen Adams

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272