Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Elektronski projekti za neupucene

Elektronski projekti za neupucene

Usmeno i pismeno izražavanje

Usmeno i pismeno izražavanje

KAKO DA brže kucate na tastaturi

Da li ste ikada poželeli da tako uvežbate kucanje na tastaturi da vremenom postanete mnogo efikasniji i brže i preciznije kucate? Da kucate "brzinom misli", možda? E pa i mi smo, ali istovremeno nismo želeli da se mučimo daunlodujući bilo šta što bi moglo da nam pomogne da ostvarimo ovaj naš mali san.

Upoznajte Keybr, Flash zasnovanog instruktora kojeg ste čekali. Keybr je veoma jasan, i iskreno rečeno, prilično pronicljiv program. Možete da birate između tri osnovne lekcije koje počinju sa određenim brojem tastera na tastaturi, a zatim, dok napredujete kroz lekcije, dodaje se sve više tastera kako bi vežbanje postalo teže. Kao dodatak, program prati uživo sve vaše greške i broj reči koje otkucate u minuti (wpm), i na kraju kreira grafikon vaših performansi.

Ali, tu se ne završavaju mogućnosti ovog programa. Nakon što potpuno savladate lekcije i one više nemaju šta da vam ponude, spremite se za prilagođeni režim rada, u kojem možete da editujete tekst čije kucanje želite da vežbate. Veoma sirovo, ali izuzetno praktično.

Najbolji deo cele priče je to što Keybr podržava ogroman broj različitih razmeštaja tastatura. Sve vrste tastatura, počev od internacionalnih tastatura (French, German, Spanish, Russian, i Italian) pa do regionalnih i alternativnih verzija - kao što je Dvorak i UK razmeštaj, je podržano ovim Flash programom.

I iako Keybr nema igre niti druge zabavne drangulije koje će vas vizuelno stimulisati, složićete se sa mnom da je reč o odličnom proizvodu.

Adresa: Keybr

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272