Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Digitalni Risiver Xwave Digital ONE

Digitalni Risiver Xwave Digital ONE

Raspberry Pi Hacks

Raspberry Pi Hacks

KAKO DA brzo i lako pregledate listu instaliranih drajvera

 

Ako imate problema sa vašim računarom onda ćete svakako morati da proverite verzije drajvera koje su instalirane na vašem sistemu, pogotovo ako je problem vezan za drajvere grafičke kartice ili monitora, sa kojima i inače ima najviše problema.

Tu će vam od velike pomoći biti mali i jednostavni pomoćni program po imenu DriverView koji možete da upotrebite bez instaliranja (samo ga anzipujte i pokrenite) a koji će vam brzo prikazati listu drajvera koji su instalirani na vašem računaru, brojeve verzija drajvera i druge korisne informacije.

Kada pokrenete program sve će vam biti jasno. Ako dvostruko kliknete na drajver moći ćete da vidite sve detalje.

Vi takođe možete da izaberete da snimite listu drajvera u nekoliko različitih formata. Tekstualni format će vam biti od koristi ako želite informacije o drajveru da pejstujete u diskusiju na forumu kako bi vam drugi korisnici pomogli da rešite problem. Alternativno, vi možete da generišete HTML izveštaj sa svim stavkama ili samo sa onima koje ste selektovali.

Takođe nije loša ideja da generišete izveštaj o drajverima kada vaš sistem radi optimalno kako biste kasnije mogli da je uporedite sa listom drajvera koji su instalirani kada vam sistem ne bude radio kako treba u budućnosti.

Adresa: Daunlodujte DriverView sa nirsoft.net-a

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272