Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

WordPress kreiranje veb aplikacija

WordPress kreiranje veb aplikacija

Popust cena: 2200 rsd

WordPress 5 u celosti, VII izdanje

WordPress 5 u celosti, VII izdanje

Popust cena: 1840 rsd

Kako da budete kreativni sa WordPressom

Osim za kreiranje bloga, postoji prilično puno načina da upotrebite WordPress.  

Ova platforma je prilično raznovrsna i postoji veliki broj web sajtova za koje nikada ne biste rekli da su kreirani u WordPressu. Postoji pet načina da upotrebite ovu platformu tako da ona bude više od jednostavnog organizovanja sadržaja. 

 

Kreirajte privatnu društvenu mrežu  

Koristeći WordPress možete da kreirate društvenu mrežu koja vam daje veliku kontrolu. Postoji više načina da pretvorite WordPress u društvenu mrežu – koristeći temu ili plugin.  

Jedan od najlakših načina je da upotrebite temu P2, koja kreira stranicu sličnu Twitteru, omogućavajući vam da kreirate i dodajete korisnike, postove i još više od toga.  

Ako želite nešto još detaljnije, isprobajte BuddyPress, koji vam omogućava da kreirate korisničke profile, dodajete prijatelje, šaljete privatne poruke, kreirate korisničke grupe, diskusije i tako dalje.  

Kreirajte Help Desk  

Ako želite da upotrebite WordPress za kreiranje korisničkog servisa gde će posetioci moći da postavljaju pitanja odlična tema za to je SupportPress. Ova tema košta $50 i omogućava vam da kreirate forume i baze podataka za interakciju sa korisnicima.  

Ako želite, možete da isprobate i neke od drugih tema koje nude slične funkcije. Na primer, Q&A koja košta $19, ili ClickDesk koja je besplatna.  

Kreirajte Wiki  

Još jedan način da dobijete više od WordPressa je da upotrebite CMS za kreiranje sopstvenog Wiki-ja. WordPress Wiki Theme, koja košta $40, omogućava vam da kreirate korisničke naloge, postove, kategorije i tako dalje. Pored ove, imate i besplatnu temu WordPress Wiki Lite, ali su funkcije veoma ograničene.  

Upotrebite ga kao GTD alat  

WordPress takođe možete da upotrebite kao GTD alat ili kao alat za saradnju za organizovanje projekta. Pomoću plugina Project Tasks, možete da pretvorite vaš WordPress web sajt u alat za organizovanje projekta gde možete da kreirate i dodeljujete zadatke, pratite progres i čuvate bazu završenih radova.  

Drugi plugin, CollabPress vam omogućava da kreirate projekte, kreirate i dodeljujete zadatke, aploudujete fajlove i pregledate zadatke u kalendaru.  

Kreirajte male oglase, tablu za poslovne ponude i tako dalje  

WordPress vam omogućava da kreirate bilo koju vrstu oglasa ili direktorijuma. Možete da ga upotrebite za kreiranje poslovnog direktorijuma, mesta za poslovne ponude i tako dalje. Bez obzira koju vrstu informacija želite da izložite na WordPress web sajtu, postoji plugin koji će vam pomoći da uradite posao.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272