Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

KAKO DA daunlodujete muziku sa Last.fm, Pandora, i drugih muzičkih servisa

Zahvaljujući rastućoj popularnosti sajtova za streamovanje muzike nije iznenađujuće da se pojavljuje sve više alata za daunlodovanje pesama koje slušate. Samo pogledajte YouTube i koliko mnogo alata postoji za daunlodovanje video snimaka na vaš računar.

Free Music Zilla je aplikacija koja će da prati sadržaj koji prolazi kroz vaš web pretraživač. Ako vidi da slušate pesmu sa Imeem, Last.fm, Pandora, MySpace, iJigg, MOG, ili nekog drugog muzičkog servisa, ovaj program će vam dati mogućnost da daunlodujete pesmu.

Nakon što ste daunlodovali, instalirali, i pokrenuli Free Music Zilla on će se smestiti u vaš System Tray i strpljivo čekati da počnete da slušate neku muziku na Internetu. Nakon što detektuje pesmu koju slušate on će iskočiti u interfejs. Daunlodovanje je veoma jednostavno: samo potvrdite polje pored pesme i kliknite na download dugme. Alternativno vi možete da kliknete desnim tasterom miša na pojedinačne pesme i selektujete komandu za daunlodovanje.

Kao i kod svih programa, postoje i određena ograničenja:

  • “Leech timeout” je tajmer podešen od strane web sajta čiju muziku slušate, i kada tajmer dođe do nule vi više nećete moći da daunlodujete pesmu.
  • Nikada ne znate koji fajl predstavlja koju pesmu. Imena fajlova su samo brojevi koji otežavaju identifikovanje pesama. Naravno vi možete da ih preimenujete kao što biste preimenovali bilo koji fajl, ali ako to trebate da radite sa velikim brojem fajlova vrlo brzo ćete se umoriti.
  • Program je ograničen na daunlodovanje samo 10 pesama dnevno.
  • Kvalitet pesama varira, ali one koje smo mi testirali imaju bitrate od 128 kbps. To nije loše, ali u zavisnosti od toga na kom uređaju slušate pesme možda ćete primetiti da pesme nisu vrhunskog kvaliteta.

O, i da vas upozorimo da je daunlodovanje muzike pomoću ovog programa ilegalno. Znam, i vi se bojite kao i ja da će vam RIAA uleteti u dvorišete vičući “za ime božije, moram od nečega da platim onaj Rols Rojs!”

Adresa: Free Music Zilla

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272