Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Vista Ispit 70-620

Windows Vista Ispit 70-620

Mastering CoreOS

Mastering CoreOS

KAKO DA deinstalirate Windows Media Player 11

 

Većina programa koje instalirate na računar imaju opciju za deinstaliranje u meniju programa preko koje možete lako da ih deinstalirate. Međutim, neki programi kao što je Windows Media Player 11 i Internet Explorer 7 nemaju ove opcije.

Zbog toga se postavlja pitanje kako možete da deinstalirate programe kao što je Windows Media Player 11. U ovom slučaju ne postoji direktno rešenje kao kod programa koji imaju komandu za deinstaliranje.

U ovom članku saznaćete kako možete da deinstalirate bilo koja ažuriranja Windowsa, uključujući deinstaliranje Internet Explorera 7.

Proces nije nimalo komplikovan. Samo pratite sledeće korake.

Otvorite Add/Remove Programs opciju u Control Panel-u.

Nakon što ste ušli u Add/Remove Programs sekciju videćete listu programa koji su instalirani na vašem računaru. U gornjem delu sekcije Add/Remove Programs videćete malo polje za potvrđivanje pored kojeg piše Show updates. Kliknite na ovu opciju.

Nakon što ste kliknuli na ovu opciju skrolujte dole sve dok ne vidite Windows XP - Software Updates. Pod ovom opcijom uklonite sve što ima ikakve veze sa Windows Media Player-om 11 i uspešno ćete deinstalirati Windows Media Player 11.

Takođe ćete videti da ovde možete da deinstalirate i druge programe instalirane od strane Windows Update-a, kao što je Internet Explorer Beta 7. Sve što treba da radite je da ispratite gore opisane korake.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272