Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

THE ART OF PHOTOGRAPHY, 2ND EDITION

THE ART OF PHOTOGRAPHY, 2ND EDITION

KAKO DA dobijete profesionalne funkcije na vašem jeftinom Canon-u

Pregleda (30 dana / ukupno): 6 / 1614

Da li ste ikada poželeli da snimate u RAW formatu i imate mogućnost izračunavanja DOF-a na vašem Canon point-and-shoot digitalnom fotoaparatu? Ili možda želite da igrate igre na vašem Canon digitalnom fotoparatu?

Sada možete da imate ove napredne, profesionalne funkcije uključujući Live histogram (RGB, spojeni, svetloću i posebno za svaki RGB kanal), Zebra režim rada (treptanje u preosvetljenim i previše tamnim područjima fotografije), indikator baterije, izvršavanje skriptova (ekspozicija/fokus… braketiranje, intervalometer i još mnogo toga), pretraživač fajlova, čitač teksta, kalendar i još mnogo toga sa CHDK firmware-om.

CHDK firmware je hakovani firmware za Canon DIGIC II fotoaparate. CHDK firmware je dodatni program koji se učitava u memoriju fotoaparata, tako da ne dira vaš originalni firmware. Ako iskusite probleme u radu, samo isključite vaš fotoaparat ili uklonite baterije kako biste izbrisali CHDK firmware.

CHDK je dostupan za sledeće modele Canon digitalnih fotoaparata: A610, A620, A630, A640, A710IS, S3IS. Nove funkcije se često implementiraju, zato pogledajte koje su najnovija ažuriranja ili pročitajte u FAQ-u kompletnu listu.

Adresa: CHDK firmware

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272