Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Fotografisanje portreta

Fotografisanje portreta

Picture Perfect Lighting

Picture Perfect Lighting

KAKO DA dobijete profesionalne funkcije na vašem jeftinom Canon-u

Da li ste ikada poželeli da snimate u RAW formatu i imate mogućnost izračunavanja DOF-a na vašem Canon point-and-shoot digitalnom fotoaparatu? Ili možda želite da igrate igre na vašem Canon digitalnom fotoparatu?

Sada možete da imate ove napredne, profesionalne funkcije uključujući Live histogram (RGB, spojeni, svetloću i posebno za svaki RGB kanal), Zebra režim rada (treptanje u preosvetljenim i previše tamnim područjima fotografije), indikator baterije, izvršavanje skriptova (ekspozicija/fokus… braketiranje, intervalometer i još mnogo toga), pretraživač fajlova, čitač teksta, kalendar i još mnogo toga sa CHDK firmware-om.

CHDK firmware je hakovani firmware za Canon DIGIC II fotoaparate. CHDK firmware je dodatni program koji se učitava u memoriju fotoaparata, tako da ne dira vaš originalni firmware. Ako iskusite probleme u radu, samo isključite vaš fotoaparat ili uklonite baterije kako biste izbrisali CHDK firmware.

CHDK je dostupan za sledeće modele Canon digitalnih fotoaparata: A610, A620, A630, A640, A710IS, S3IS. Nove funkcije se često implementiraju, zato pogledajte koje su najnovija ažuriranja ili pročitajte u FAQ-u kompletnu listu.

Adresa: CHDK firmware

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272