Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Google trikovi

Google trikovi

Popust cena: 1320 rsd

Kako da eksportujete više Gmail poruka kao Google Doc, za štampanje

U mnogim kancelarijama emailovi su zamenili papire, međutim, i dalje postoje situacije kada je potrebno odštampati email.  

Štampanje emailova nije komplikovan posao, ali možda ćete se naći u situaciji da treba da odštampate više emailova, ili niz poruka. Gmail Print All for Chrome je aplikacija Chrome-a koja vam olakšava da odštampate više emailova odjednom.  

Potrebno je da selektujete oznaku iz jednog emaila a zatim će svi emailovi sa izabranom oznakom biti eksportovani u dokument koji će biti snimljen u vaš Google Drive. Nakon toga možete da preuzmete dokument i jednostavno ga odštampate.  Gmail Print All for Chrome se instalira kao aplikacija ali je to u stvari skript. Potrebno je da ga autorizujete da biste ga povezali sa vašim nalogom. Kada je povezan, pokrenite ga sa New Tab stranice, izaberite oznaku iz koje želite da štampate emailove i kliknite na dugme Print to Drive.  

Budite strpljivi jer će aplikaciji biti potrebno određeno vreme da pripremi dokument, u zavisnosti od broja poruka u datoj oznaci. Kada je dokument spreman, prikazaće se link ka dokumentu. Možete da kliknete na link da biste pregledali dokument u Google Drive-u.  

Aplikacija odlično funkcioniše, međutim postoji i jedan problem. Šta se dešava ako imate 100 poruka sa izabranom oznakom, a ne želite sve da odštampate? Postoji rešenje i za to. Potražite poruke koje želite da odštampate i dodelite im nove oznake. Kada ponovo pokrenete aplikaciju, nova oznaka će biti izlistana i moći ćete da odštampate samo one emailove koje želite.  

Gmail Print All for Chrome


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272