Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Retro audio

Retro audio

Digitalna muzika

Digitalna muzika

KAKO DA igrate Nintendo 8-bitne igre u vašem web pretraživaču

Ja sam svojevremeno obožavao 8-bitne igračke sisteme. U to vreme ja sam više bio zaljubljenih Sega igara i imao sam prilike da odigram samo nekoliko Nintendo igara kao što je Super Mario Brothers ili Zelda na prijateljevom Nintendo Entertainment System-u. Međutim, pratio sam vesti i novosti u industriji igara i znam za mnogo Nintendo igara koje su postale legendarne. Iako danas ne koristim igračke konzole ponekad se sa nostalgijom setim kako sam uživao u tim sada već praistorijskim igrama. Bilo bi lepo ponekad ponovo odigrati neki od ovih naslova i prisetiti se tih bezbrižnih vremena.

Više ne morate da čeznete, pošto sada imate mogućnost da neke od čuvenh Nintendo naslova odigrate direktno unutar vašeg web pretraživača. Nintendo 8 je web sajt koji poseduje ogromnu listu dostupnih igara koje mogu da se igraju unutar vašeg web pretraživača ako ima podršku za Java-u, pošto se igre emuliraju unutar Java apleta.

Vi možete da pretražujete igre po kategorijama kao što su Action ili RPG ili možete da pretražujete sve dostupne igre. Svaka kategorija osim one koja prikazuje sve dostupne igre nudi umanjene prikaze svih igara. Ako kliknete na malu sličicu učitaćete igru. Kontrole su obično tasteri strelica za usmeravanje, B taster je obično Z, A taster je X, Start taster je Enter a Select je mapiran kao CTRL.

Igre se brzo učitavaju i performanse su odlične. Ovaj web sajt nudi odličan način da kvalitetno provedete vaše slobodno vreme.

Adresa: Nintendo 8

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272