Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

KAKO DA izaberete MP3 plejer

Prodaja MP3 plejera je jedno od najbrže rastućih područja elektronike. Iako je Apple-ov iPod sinonim za MP3 plejere, postoje mnoge druge alternative koje biste trebali da razmotrite prilikom njegove kupovine. Zato pre nego što krenete u kupovinu MP3 plejera uverite se da tačno znate šta želite da poseduje.

1. Prostor za skladištenje

Razmotrite dostupan prostor za skladištenje. Plejeri sa najmanje prostora za skladištenje na tržištu imaju 512MB do 1GB i omogućuju vam da snimite na MP3 plejet oko 200 pesama. Ako imate veliku muzičku kolekciju onda biste trebali da potražite uređaje koji nude barem 20GB prostora za skladištenje. Generalno gledano, svaki muzički plejer sa prostorom za skladištenje od 10GB će moći da drži oko 2900 MP3 fajlova.

2. Prenosivost

Razmislite o prenosivnosti; ako imate aktivan životni stil onda će vam trebati plejer koji je mali i kompaktan. Ako nameravate da koristite plejer u toku džoginga ili treninga u teretani onda će vam fleš zasnovani sistem biti bolji izbor pošto on ne sadrži delove koji se pomeraju tako da neće moći da vam isklizne.

3. Interfejs

Odlučite se za vrstu interfejsa koji želite da imate. Da li će interfejs biti lak za pristup i upotrebu u pokretu ili će zahtevati 100% pažnje za biranje pesama? Ovo je deo koji korisnici obično preskoče a na kraju on bude jedan od najvažnijih izvora nezadovoljstava među korisnicima.

4. Napajanje

Ispitajte napajanje uređaja. Mnogi MP3 plejeri dolaze sa ugrađenim baterijama koje mogu da se pune. Mežutim, iako su oni veoma prikladni i mogu da traju dugo, ako niste u mogućnosti da ih dopunite ili nemate pristup računaru sa usb portom onda ćete trebati da čekate da biste napunili uređaj.

5. Ostali saveti

  • Najbolje ponude za MP3 plejere se nalaze na Internetu, ali pre nego što kupite uverite se da znate šta vam je potrebno. Pravi MP3 plejer je odlična kupovina i biće upotrebljiv godinama; loš MP3 plejer će vrlo brzo završiti u dnu neke fioke.
  • Samo zato što svako ima iPod to ne znači da su oni najbolji MP3 plejeri. Na primer, iRiver MP3 plejeri su jeftiniji od iPod-ova a imaju veći prostor za skladištenje po otprilike istoj ceni. Razmislite o tome.
  • Zatražite savet od prijatelja. Poslušajte muziku na MP3 plejerima drugih ljudi kako biste dobili ideju o kvalitetu zvuka.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272