Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Retro audio

Retro audio

Digitalna muzika

Digitalna muzika

KAKO DA izjednačite glasnoću svih vaših MP3 fajlova

MP3 kolekcije vremenom postaju sve veće. Vi ripujete muziku sa CD-a, snimate muziku sa Internet radija, dobijate MP3 fajlove od prijatelja, daunlodujte muziku sa Interneta ili je kupujete u onlajn prodavnicama. Nakon izvesnog vremena imate hiljade MP3 fajlova iz različitih izvora i jedan problem. Problem je to što glasnoća fajlova prilikom reprodukcije nije ista. Ako stalno pojačavate i stišavate muziku dok je slušate onda i vi imate taj problem.

Zato sam ja odlučio da se rešim ovog problema tako što ću izjednačiti glasnoću svih mojih MP3 fajlova. Operaciju izjednačavanja obavljam nad svakim MP3 fajlom pre nego što ga dodam u moju kolekciju. Na taj način sam siguran da uvek mogu da uživam u mojoj muzici bez potrebe da stalno podešavam nivo glasnoće MP3 fajlova.

Najbolji program za obavljanje ovog zadatka (po našem mišljenju) je MP3 Gain. Korišćenje ovog programa je veoma jednostavno. Selektujte fajlove ili direktorijume i dodajte ih u MP3 Gain. Nakon što ste ih dodali, kliknite na Track Analysis. MP3 Gain će analizirati sve izabrane pesme i prikazati informacije o njima u interfejsu programa.

Nakon što je analiza gotova, jednostavno kliknite na Track Gain da biste izjednačili glasnoću svih analiziranih pesama. Glasnoća svih pesama će sada biti ista.

Uživajte!

Adresa: MP3 Gain

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272