Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Operacioni i projektni menadžment

Operacioni i projektni menadžment

Popust cena: 890 rsd

Šta nas čeka - Predviđanja eksperata - II izdanje

Šta nas čeka - Predviđanja eksperata - II izdanje

Popust cena: 690 rsd

KAKO DA izračunate troškove prodaje na eBay-u

 

Polako se približava sezona praznika, a sa njom dolazi i talas odličnih ponuda, popusta i slično. Siguran sam da vam je već palo na pamet da kupite nešto u prodavnici i posle to prodate po višoj ceni na eBay-u kako biste nešto zaradili. Ako odlučite da krenete tim pravcem definitivno ćete morati da uzmete u obzir sve takse koje treba da platite eBay-u i PayPal-u kada prodajete nešto, što je više nego što mislite. Zato je bolje da očekujete neočekivano, da se posle ne biste češali tamo gde vas ne svrbi.

Tu na scenu stupa nezvanični eBay Fee Calculator. Pomoću njega vi možete da specifikujete sve što ima veze sa postavljanjem prodaje artikla na eBay-u, a aplikacija će izbaciti sve takse vezane za PayPal, postavljanje listinga, i zaključivanje posla. On će vam takođe reći koliko ćete zaraditi od prodaje artikla, pod pretpostavkom da ste uneli cenu po kojoj ste ga kupili.

Još jedna stvar koja se meni čini kao interesantna je da možete da unesete neto profit koji želite da ostvarite od prodaje, a eBay Fee Calculator će vam reći koliko treba da naplatite troškove prevoza da biste došli do magičnog broja. Na kraju krajeva, ljudi vole da precene troškove prevoza kako bi pokrili plaćanje raznih taksi. Odlično je i to što se izračunavanje eBay taksi obavlja u letu dok kucate brojeve, tako da je igranje sa vrednostima kako biste dobili željeni rezultat veoma lako

Adresa: Calculate eBay Fees

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272